بازدید مدیرکل طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان از سلف و سرای دانشجویی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

در این نشست دکتر سید محمود ربیعی رییس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با عرض خیرمقدم، اشاره ای کوتاه به تاریخچه دانشگاه و استقلالش از دانشگاه مازندران داشت و اظهار داشت: این دانشگاه بعد از استقلال، بسیار چابک تر عمل نمود و در سطح ملی و بین المللی و در نظام رتبهبندی بین المللی در جایگاه های مطلوبی قرار گرفت و همین امر سبب استقبال بیش از پیش دانشجویان غیر بومی شده است؛ به طوری که در زمینه اسکان و تغدیه، دانشگاه نیاز به حمایت بیشتری دارد.
در ادامه دکتر امامعلی پور با اشاره به
طرح ایجاد رستوران های مکمل در دانشگاه ها گفت: هدف اصلی این طرح، بهبود کیفیت خدمات تغذیهای و افزایش رضایتمندی دانشجویان است و افزود: این طرح در حدود ۱۷ دانشگاه کشور اجرا شده است که با رضایتمندی و تجربیات موفقی همراه بودند. با اجرای این طرح سعی بر این است که بخش خصوصی بتواند در کنار رستورانهای دولتی با ارائه منوهای متنوع و کیفیت بهتر، خدمات ارائه دهد. ضمن اینکه رستورانهای دولتی همچنان فعال و با کیفیت باقی میمانند و حتی کارایی، بهداشت و کیفیت بهتر می شود.
در ادامه اعضای حاضر در جلسه در خصوص نحوه و چگونگی ایجاد رستوان مکمل در دانشگاه، وضعیت فضای مختص این طرح، نحوه همکاری با بخش بیرونی و ... به بحث و تبادل نظر پرداختند.
گفتنی است مدیرکل طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان در پایان از سلف و سرای دانشجویی بازدید کرد.