نشستی با موضوع مسئولیت اجتماعی دانشگاه ها و تشکل های دانشجویی در باورها و کیفیت محصولات غذایی برگزار شد

در ابتدای نشست دکتر سید محمود ربیعی سرپرست دانشگاه به موضوع مسئولیت اجتماعی دانشگاه اشاره کرد و گفت: دانشگاهی مفید و اثربخش است که نسبت به جامعه و محیط پیرامونش بی تفاوت نباشد و در راستای حل مشکلات و معضلات قدم بردارد.
دکتر ربیعی ضمن قدردانی از احساس مسئولیت و دغدغه های پویش کیفیت محصولات غذایی گفت: رسالت این پویش آگاهی بخشی به مردم است و در این مسیر هم از دانشگاهیان طلب کمک و یاری کردند و قطعا دانشگاه و دانشجویان به عنوان سرمایه های ارزشمند مجموعه؛ جوانان پرانرژی، پرانگیزه و پرامید می توانند کمک شایانی داشته باشند.
در ادامه نمایندگان این پویش، فعالیت هایشان را به عنوان فعالیت های داوطلبانه سلامت خواهی و حرکت در مسیر مسئولیت اجتماعی معرفی کردند و گزارشی از تاریخچه شکل گیری این پویش و فعالیت های آن ارائه دادند و گفتند: پویش یک فکر است. زمانی که پویش شکل گرفت، سعی کردیم تا سوالات و خواسته های مردم را در قالب پرسشنامه و مصاحبه و ... جمع آوری کنیم. 120 سوال پرتکرار را در زمینه غذا و سلامت احصا کردیم و پاسخ ها را با کمک متخصصان هر بخش ارائه دادیم. پیشانی نوشت این پویش گذر از غذا هراسی به غذاآگاهی است. ما ماشین مصرف برای تولیدکنندگان نیستیم، نباید کالاهای بی کیفیت خریداری کنیم. یک شاخه پویش، شاخه دانشجویی است.
در ادامه دانشجویان به بیان نظرات، پیشنهادات و سوالاتشان پرداختند و جلسه با پرسش و پاسخ پایان یافت.