مراسم اختتامیه سمپوزیوم بین المللی افق های نوین در رشته های فنی و مهندسی برگزار شد

دکتر افشین سروری ضمن اشاره ای کوتاه به نحوه ی شکل گیری این سمپوزیوم گفت: برگزاری همزمان ۴ کنفرانس، رویداد علمی کم نظیر و بی نظیر است.
دبیر برگزاری سمپوزیوم گفت: ۴۳۱ مقاله در دبیرخانه دریافت شد. پس از داوری ۳۳۷ مقاله پذیرش شد که از این تعداد ۱۲۰ مقاله به صورت شفاهی و ۲۳ مقاله به صورت پوستری ارائه شد.
دبیر اجرایی سمپوزیوم افزود: برگزاری کارگاه ها از دیگر برنامهها بود که با استقبال خوبی روبرو شد.
در ادامه مهندس شیخ الاسلام زاده نماینده پردیس هوش مصنوعی و نوآوری دیجیتال ایران، گزارشی از فعالیت های این مرکز ارائه داد و گفت: هدف ما تجاری سازی محصولات و کاربردی کردن و رساندن آن به دست مردم در زمینه هوش مصنوعی است. از پایان نامه ها و پروژه های این حوزه، استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان حمایت می کنیم. حمایت ها در قالب گرنت و حمایت مالی، اختصاص فضای فعالیت، تدارک زیرساخت های پردازشی، خدمات آموزشی و ... است.
سپس دکتر مصطفی رحیم نژاد معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گفت: برگزاری این سمپوزیوم فرصتی خوب و بی نظیر برای تبادل افکار و تجربیات، یادگیری و گسترش ارتباطات بین پژوهشگران و متخصصان است. جایی که ایده های مختلف شنیده می شود و به نقد گذاشته می شود و تجربیات جدیدی حاصل می شود.
دکتر رحیم نژاد در پایان از زحمات برگزارکنندگان، شرکت کنندگان، حامیان و بخصوص تلاش های مستمر دانشجویان در برپایی این سمپوزیوم تشکر و قدردانی کرد.
در ادامه از شرکت های حامی سمپوزیوم؛ پردیس هوش مصنوعی و نوآوری دیجیتال ایران، شرکت مصباح انرژی، گروه صنعتی اندیشه، شرکت خزرترانسفو، شرکت مهراب بهشت و شرکت زی سی تقدیر شد.
همچنین از دبیران علمی کنفرانس آقایان دکتر حمیدرضا توکلی، دکتر مجید الیاسی، دکتر حسین امانی، دکتر سعید امامی و دبیران اجرایی کنفرانس ها دکتر عبدالمجید خورشیدیان، دکتر حسین منتظر کردی، دکتر حامد جمشیدی اول و خانم دکتر مریم نیکزاد تقدیر به عمل آمد.
مراسم با عکس یادگاری برگزار کنندگان این سمپوزیوم به پایان رسید.