مراسم گرامیداشت روز معلم و تجلیل از اعضای هیات علمی دانشگاه برگزار شد

در ابتدای این مراسم دکتر سید محمود ربیعی سرپرست دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با گرامیداشت نام و یاد استاد شهید مرتضی مطهری و با عرض تبریک دهه کرامت و سرآمدی آموزش و روز معلم گفت: این شهید والامقام استاد علم و عمل و ایمان و الگوی معلمان و اساتید است.
دکتر ربیعی ضمن بیان اینکه با نسلی سروکار داریم که رویه و تفکر آن ها با دوران دانشجویی ما کاملا متفاوت است، بنابراین ضرورت دارد تا گفتمان و نحوه برخورد و رفتارمان را با آن ها تغییر دهیم افزود: این نسل اقتضائات خاص خودش را دارند، باید انعطافپذیری لازم را در ارتباط با آن ها داشته باشیم.
سرپرست دانشگاه همچنین بر حفظ کرامت انسان ها، مسئولیت اجتماعی دانشگاه ها، امیدآفرینی در بین دانشجویان، توجه به تحقیقات کاربردی و مهربانی کردن افراد نسبت به یکدیگر تاکید کرد.
در ادامه حجت الاسلام و المسلمین خاکزاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری نیز با گرامیداشت نام استاد شهید مطهری و عرض تبریک روز معلم گفت: اگر کسی بخواهد اطرافش را منور و نورانی کند، خودش باید نورانی باشد. کسانی که با علم ارتباط دارند، نورانی هستند. معلمان باید مهربان و عاشق باشند، دانشجو اگر استاد را دوست داشته باشد، درسش را هم دوست دارد. معلمان واسطه فیض الهی هستند.
حجتالاسلام و المسلمین خاکزاد گفت: در جامعه ای زندگی می کنیم که قدرت فناوری و پیشرفت و سرعت انتقال اطلاعات بسیار بالاست. مخاطبین کمبود اطلاعات ندارند. در مراکز آموزشی به جای توجه به آموزش صرف، باید اطلاعات و سبک زندگی و آداب معاشرت نیز به دانشجو آموزش داده شود.
سپس دکتر مرتضی دردل معاون آموزشی دانشگاه نیز با تبریک روز معلم و قدردانی از زحمات دکتر توکلی معاون آموزشی سابق، گزارشی از عملکرد و برنامه های این حوزه در بخش های مختلف از جمله توسعه رشته گرایش های جدید ایجاد شده، برگزاری کارگاه ها و جشنواره های آموزشی، اجرای طرح تعاون و عضو هیات علمی وابسته، انعقاد تفاهم نامه همکاری آموزشی، بازنگری و اجرای برنامههای درسی، برگزاری دوره های آموزش های آزاد و مجازی و ... ارائه نمود و در ادامه به بررسی آماری آموزش در مقاطع مختلف تحصیلی پرداخت.
دکتر دردل اولویت های معاونت آموزشی در سال 1404 را سیستمی شدن فرآیندها، الزام انجام ارزشیابی مستمر و ثبت نمره ارزشیابی مستمر با تاثیر قطعی در نمره نهائی، تعمیر، به روز رسانی و خرید دستگاه های آموزشی آزمایشگاه ها و کارگاه ها، ایجاد بایگانی الکترونیکی اسناد و مدارک آموزشی، بازبینی سرفصل درس هوش مصنوعی و کاربینی (که در حال پیگیری است)، تلاش برای افزایش کیفیت آموزشی و پژوهشی دانشجویان بین الملل، الزام دانشجویان بین الملل دکتری در کفایت دستاوردهای رساله منطبق با آیین نامه یکپارچه آموزشی (انجام گرفته است)، تدوین تقویم آموزشی مفصل به منظور نظم دهی، هدف مندی و برنامه محوری، برنامه ریزی برای کاهش سنوات تحصیلی دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی (کاهش حداقل یک نیمسال در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دو نیمسال در مقطع دکتری و برنامه ریزی برای مردمی سازی آموزش عالی، ارتقای کیفیت یادگیری و یادگیری مولد، کارآفرین و مهارت محور برشمرد.
گفتنی است در ادامه این مراسم از منتخبین مسابقه برنامه نویسی دانش آموزی، استاد بازنشسته، اساتید نمونه، ارتقا یافته، سرآمد آموزشی، استاد منتخب جشنواره آموزش مؤثر و استاد راهنمای آموزشی برتر دانشگاه تقدیر شد که اسامی آن ها در ذیل آمده است:
استاد بازنشسته: دکتر هادی نظرپور
اساتید نمونه دانشکده ها:
دانشکده مهندسی مواد و صنایع: دکتر سلمان نوروزی و دکتر آرش نعمتی
دانشکده علوم پایه: دکتر محسن علیپور و دکتر حمزه آگاهی
دانشکده مهندسی شیمی: دکتر کامیار موقرنژاد، دکتر سید مرتضی حسینی
دانشکده مهندسی مکانیک: دکتر محسن شیخ الاسلامی و دکتر علی محمد باغستانی
دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر: دکتر ابوالفضل رنجبر نوعی، دکتر سید مهدی حسینی
دانشکده مهندسی عمران: دکتر بهرام نوائی نیا و دکتر سید کمیل هاشمی
گروه معارف اسلامی: دکتر غلامرضا ضابط پور
اساتید ارتقا یافته:
ارتقاء به مرتبه علمی دانشیاری: دکتر غلامرضا ضابط پور، دکتر هدی قریشی، دکتر افشین سروری.
مرتبه علمی استادی: دکتر یاسر بالغی، دکتر محسن قربانی، دکتر فرهاد قادری، دکتر مجید الیاسی، دکتر بهروز رضایی، دکتر محمد مهدی پایدار، دکتر عیسی شوش پاشا، دکتر حمیدرضا توکلی، دکتر سید مهدی حسینی اندارگلی و دکتر عباس رامیار.
اساتید سرآمد آموزشی دانشگاه: دکتر روح اله جماعتی، دکتر عباس رامیار، دکتر حسین امانی، دکتر تقی بارفروشی، دکتر سمیه میرمرادی، دکتر عبدالمجید خورشیدیان و دکتر محسن شیخ الاسلامی.
استاد برتر در جشنواره آموزش موثر: دکتر عباس کیانی، دکتر هادی رهبانی و دکتر عبدالله آراسته
استاد راهنمای آموزشی برتر: دکتر حسام عمران پور