برگزاری کارگاه آموزشی مداخله مؤثر اساتید دانشگاه در مواجهه با بحران های دانشجویی

۰۱ اسفند ۱۴۰۳ | ۰۸:۴۹ کد : ۶۵۲۶ اخبـــار دانشگاه سرخط خبرها
تعداد بازدید:۱۰۷
به گزارش روابط عمومی، از سوی مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی معاونت دانشجویی با همکاری معاونت آموزشی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، کارگاه آموزشی مداخله مؤثر اساتید دانشگاه در مواجهه با بحران های دانشجویی برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی مداخله مؤثر اساتید دانشگاه در مواجهه با بحران های دانشجویی

دکتر اصغر نوروزی دکتری روانشناسی سلامت و مدرس این کارگاه آموزشی گفت: زمانی بحران اتفاق می افتد که ارتباط یک طرفه باشد. بحران باید به درستی مدیریت شود. انسان ها در محیط اجتماعی و انجام کار گروهی و ... هدف گذاری هایی را که انجام می دهند، اگر رابطه دو طرفه باشد در زمان کمتر و با هزینه پایین تر به هدفشان می رسند، بدون اینکه فشار یا استرسی زیادی را تحمل کنند.
دکتر نوروزی گفت: در کلاس های آموزشی باید به دانشجو اجازه ی شرکت در بحث ها و موضوعات داده شود و با دانشجو تعامل برقرار گردد، تا سوالاتش را بپرسد و با برقراری رابطه دو طرفه، برگرداندن روحیه ی امید به دانشجویان و ایجاد دلبستگی سازمانی، دلبستگی به خانواده، شهر، دانشگاه و ... می شود جلوی بسیاری از بحران ها را گرفت.
دکتر نورزی به انواع بحران ها از جمله بحران روانشناختی اشاره کرد و گفت: این بحران یک بخشی از افسردگی های دانشجویان است که در این مورد، مدارای اساتید بسیار اثربخش است و می تواند در حل آن کمک کننده باشد؛ مانند بحران های تجربه عشقی که مدیریت آن در زمانش بسیار مهم است. بسیاری از خودکشی ها نتیجه ی تجربیات عشقی است. استاد در خط مقدم مدیریت بحران در دانشگاه است. اگر ارتباط دوسویه برقرار شود، عزت نفس جوان ارتقا داده شود، به صحبت های دانشجو گوش داده شود، اصل رازداری رعایت گردد، حمایت های لازم صورت گیرد و به مراجع مرتبط اطلاع داده شود، می شود جلوی این بحران را گرفت و آن را به خوبی مدیریت نمود.


( ۲ )