این بار در محل مصلی شهرستان بابل؛

مراسم اختتامیه سومین جشنواره بین‌المللی نوآوری و کسب‌و‌کار نوشیروانی برگزار شد

۳۰ آبان ۱۴۰۳ | ۰۹:۰۹ کد : ۶۳۵۷ اخبـــار دانشگاه سرخط خبرها
تعداد بازدید:۱۴۵
به گزارش روابط عمومی، مراسم اختتامیه سومین جشنواره بین‌المللی نوآوری و کسب‌و‌کار نوشیروانی در محل مصلی شهرستان بابل با حضور مسئولین استانی و شهری برگزار شد
مراسم اختتامیه سومین جشنواره بین‌المللی نوآوری و کسب‌و‌کار نوشیروانی برگزار شد

 دکتر بهرام عزیزالله گنجی رییس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در این مراسم با قدردانی از حضور مهمانان و با تشکر از زحمات برگزارکنندگان این جشنواره، بخصوص دانشجویانی که حدود ۶ ماه با تلاش شبانه روزی برای برپایی آن همت گمارده اند گفت: هدف جشنواره برقراری ارتباط بین دانشگاه و صنعت و حرکت دانشگاه به دانشگاه های نسل ۳ و ۴ و رسیدن به دانشگاه کارآفرین است.
دکتر گنجی گفت: در این جشنواره ابتدا چالش ها و مسایل موجود در صنعت و جامعه شناسایی شد، موضوعات و چالش هایی به عنوان هدف انتخاب شد و برای رفع آن طرح ها و ایده هایی ارائه شد. ایده ها و طرح ها در دوره های مختلف مورد بررسی، اصلاح و داوری قرار گرفت و ایده های برتر انتخاب شدند.
دکتر عزیزالله گنجی همچنین به برپایی نمایشگاه نوآوری و صنعت این جشنواره اشاره کرد و گفت: بالغ بر ۷۰ شرکت و هسته های فناور در این نمایشگاه حضور یافتند، طرح ها وایده های نو مورد ارزیابی قرار گرفت و قرارادادهایی برای اجرای طرح ها و ایده ها در صنعت به امضا رسید.
دکتر عزیزالله گنجی افزود: بیش از ۱۲۰ طرح نوآورانه به دبیرخانه جشنواره ارسال شد. تعداد ۵۵ طرح به بخش رویداد بینوکمپ راه یافت و در این دوره ۲۴ طرح به مرحله بعد راه یافت و در پایان ۱۳ طرح برای داوری نهایی انتخاب شدند که از بین آن ها ۷ طرح به عنوان ایده فناوری انتخاب شد.
در ادامه دکتر مجید عباسی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مواد و صنایع و دبیر علمی این جشنواره بین‌المللی گفت: دانشگاه جایی است که امید را برای ما زنده نگه می دارد. باید قدر لحظات حضور در دانشگاه را بدانیم و از این فرصت ها بهترین استفاده را بکنیم.
 دکتر عباسی گفت: اگر می‌خواهیم پیشرفت کنیم، اگر می‌خواهیم جامعه به رشد و تعالی برسد، باید خلق ایده داشته باشیم. پیشرفت، توسعه پایدار، امنیت، رشد فکری اجتماعی و فرهنگی جامعه در گرو نوآوری است. برای رشد و نوآوری به انسان نیاز داریم. تکنولوژی را می توان با پول خرید و تهیه کرد، آن چه که مهم است نوآوری است. اگر میخواهیم پیشرو و تمدن ساز باشیم؛ باید نوآوری را ارج نهیم و به جوانان اعتماد کنیم.
دبیر علمی بینوکاپ گفت: این جشنواره کمک کرد تا یاد بگیریم که چگونه خلق ایده کنیم و آن را ارتقا ببخشیم.۴۰ درصد ایده ها مبتنی بر هوش مصنوعی بود و این نشان می دهد که اساتید و دانشجویان ما بروز هستند و در مرز دانش و فناوری حرکت می کنند.
در ادامه ضمن این که دکتر حسام عمران پور دبیر برگزاری جشنواره و دکتر جعفر ادبی فیروزجایی دبیر تعاملات سازمانی و صنعتی جشنواره از حامیان و برگزار کنندگان تشکر و قدردانی کردند، مراسم با تجلیل از ایده و کسب و کارهای برتر پایان یافت.
 اسامی برندگان طرح کسب‌وکار و ایده، بینوکاپ ۱۴۰۳ در ذیل آمد:
 برندگان طرح کسب‌وکار:
 -نیما هدایتی گودرزی، عباس رامیار، امیرحسین قاسمی، امین علی محمدی، هادی شیرزاد با ارائه طرح: درمان ناهنجاری دندانی با استفاده از لاینرهای شفاف در بایومکانیک
 -علیرضا هاشمی با ارائه طرح: سامانه جامع دستیار پزشکی  
اسامی برندگان بخش ایده:
-هاله کیانی، مهسا دادگر، زهرا اسدالله‌زاده، مبینا چورانی با ارائه ایده: طراحی و تولید بازی شعرآشنا  
-محمد مهدی روشن، امیرعلی شفیعی مقدم و شیدا شیخ با ارائه ایده: بتن پارچه‌ای با کاربرد اجرای سرپناه فوری و روسازی (استخر،کفپوش، دکوراتیو)
-عرفان صالحی با ارائه ایده: سرویس هوش‌ مصنوعی کنترل کیفیت در فراید مونتاژ برد های الکترونیکی  
-علی رضایی با ارائه ایده: ارائه راهکار هوشمند و مکانیزه جمع آوری و بهره برداری از زباله های اشتعال پذیر(خانگی و زیستی) در اکو سیستم استان مازندران  
-وانیا وفایی، زینب عباسی با ارائه ایده: کشاورز هوشمند.