برگزاری نشست مشترک اعضای شورای بسیج اساتید و اعضای شورای بسیج کارمندان دانشگاه

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۵۷ کد : ۵۹۸۷ اخبـــار دانشگاه سرخط خبرها
تعداد بازدید:۲۴۰
به گزارش روابط عمومی، نشست مشترک اعضای شورای بسیج اساتید و کارمندان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با هدف تبادل نظر و با محوریت بررسی مفاهیم کتاب نهج البلاغه برگزار شد.
برگزاری نشست مشترک اعضای شورای بسیج اساتید و اعضای شورای بسیج کارمندان دانشگاه

رییس بسیج اساتید دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در این نشست مشترک، فرهنگ سازی و توسعه مکتب نهج البلاغه در بین خانواده ی دانشگاه را مورد تاکید قرار داد و گفت: یکی از برنامه های مهم بسیج در دانشگاه، توسعه فرهنگ نهج البلاغه است.
دکتر فرهاد قادری در ادامه به مسئله خیزش جهانی دانشجویان برای حمایت از مردم بی دفاع غزه به ویژه زنان و کودکان اشاره کرد و بیان داشت: این موضوع، جنبش جهانی را علیه رژیم صهیونیستی برانگیخت؛ ولی متاسفانه افق این صدا در دانشگاه ها آن چنان که انتظار می رود  همراهی نشده است، که اگر صدای حرف حق بلند نشود، ناخودآگاه صدای باطل بلند خواهد شد.
همچنین در این نشست فرمانده پایگاه بسیج شهید امینیان دانشگاه نیز بیان داشت: هدف از برگزاری این نشست تبادل نظر در راستای پیشبرد اهداف دانشگاه است.  
احمد گلچوب فیروزجایی اظهار داشت: تعامل این دو تشکل می تواند نقش مهم و تاثیرگذاری در راستای انجام ماموریت ها ایفاء کند.
در ادامه این نشست دبیر هم اندیشی اساتید دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل گفت که یکی از موضوعات مهم در نهج البلاغه که بسیار مورد تاکید می باشد، شایستگی و کفایت مدیران است که متاسفانه این مسئله حلقه ی مفقوده  در به کار گیری مدیران در جامعه امروز محسوب می شود.
دکتر هادی رزاقی، به کتاب نهج البلاغه و سفارش امیرالمومنین به مالک اشتر اشاره کرد و بیان داشت: نهج البلاغه مشهور به «آخ القرآن»، پس از قرآن از بهترین کتب اسلامی بوده و مشتمل بر بسیاری از سخنان و نامه ها و کلمات حکیمانه امام علی (ع)است. «نهج البلاغه» کتاب زندگی، کتاب اخلاق و رستگاری، کتاب سیاست و کشورداری و کتاب تکامل است.  
عضو هیات علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه، سه معیار تخصص، ارزشی و مکتبی بودن را بعنوان معیارهای مهم برای انتخاب یک مدیر از نگاه حضرت علی(ع) برشمرد و اظهار داشت: در معیارهای تخصصی یک مدیر باید علم و دانش، تجربه کاری ، حسن تدبیر و شایستگی و کفایت، نه حسن رابطه را در راستای دریافت حکم مسئولیت در خود داشته باشد.
وی تواضع و فروتنی، عدالت و انصاف، امانتداری و مشورت را از معیارهای ارزشی یک مدیر خواند و گفت: همچنین از نگاه نهج البلاغه در معیارهای مکتبی نیز مسئولیت در قبال جامعه، عدم امتیاز به خویشاوندان و اطرافیان و نیز پرهیز از استبداد دیکتاتوری و تقوی از دیگر مواردی است که باید در جامعه مورد توجه قرار گیرد.
شایان ذکر است در پایان این جلسه از آقایان امین منتظمی و علی پیرزاد کارشناسان روابط عمومی دانشگاه که جزء اعضای شورای بسیج کارمندان نیز هستند، به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی تقدیر شد.