نشست سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران با مسئولین دانشگاه

۱۹ دی ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۳ کد : ۵۷۱۶ اخبـــار دانشگاه سرخط خبرها
تعداد بازدید:۲۵۴
به گزارش روابط عمومی، مهندس احمد توکلی سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران با حضور در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل نشستی با هیات رییسه دانشگاه و جمعی از مدیران داشت.
نشست سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران با مسئولین دانشگاه

در ابتدای این نشست دکتر بهرام عزیزالله گنجی ریاست دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با عرض خیرمقدم و قدردانی از حضور مهندس توکلی سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران و هیات همراه به تاریخچه دانشگاه اشاره کرد و گفت: این دانشگاه هم اکنون حدود 6 هزار دانشجو، 200 عضو هیات علمی، 200 کارمند و 200 دانشجوی بین الملل دارد.
دکتر عزیزالله گنجی ضمن بیان این جمله که امروز توانمندی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل بر کسی پوشیده نیست، اظهار داشت: این دانشگاه دارای منابع انسانی توانمند، فعال و پویا است.18 دانشمند دو درصد برتر دنیا و 6 دانشمند یک درصد برتر جهان را دارد و در حوزه پژوهش پروژه های بزرگی را در سطح ملی و استانی به انجام رساند و با بیش از 15 صنعت بزرگ استان قرارداد دارد و پروژه ملی هیبریدی نمودن خودروی شاهین از جمله پروژه های موفق دانشگاه است که به پایان رسید و با حضور کارشناسان گروه خودروسازی سایپا تست جاده ای آن نیز با موفقیت انجام شد و در این دانشگاه چندین دوره آموزشی برای مدیران و کارشناسان گروه خودروسازی سایپا برگزار شد و این نشان از ظرفیت بالای دانشگاه دارد.
رییس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل ضمن اشاره به پاره ای از فعالیت های عمرانی دانشگاه از جمله پروژه دانشکده مهندسی برق، ساختمان کتابخانه مرکزی شهید سلیمانی دانشگاه و ... گفت: متاسفانه دانشگاه با مشکل کمبود فضای فیزیکی روبرو است.
دکتر عزیزالله گنجی با اشاره به رشد خوب ارتباط دانشگاه با صنعت و همچنین رشد قراردادهای پژوهشی و تولید محصولات نیاز محور اظهار داشت: مسیر دانشگاه از ایده تا بازار است و در برنامه داریم تا با حرکت در این مسیر، گذر دانشگاه از رده دانشگاه های نسل 2 به دانشگاه های نسل 3 و 4 را سرعت ببخشیم.
دکتر عزیزالله گنجی به پژوهشکده مطالعات راهبردی، سیاست گذاری و زیربنایی استان در دانشگاه و همچنین پروژه های این پژوهشکده از جمله دپوی زباله پشت سد هراز، رانش زمین گلندرود، مدیریت سوزاندن کاه و کلش، طرح جامع سیلاب استان مازندران و ... اشاره کرد و گفت: مثلث دانشگاه، استانداری و دستگاه های اجرایی بسیار تاثیرگذار است. برخی پروژه های استانی در اختیار صنایع نیست و در اختیار دستگاه های اجرایی است، دانشگاه هم ظرفیت و توانمندی بالایی در راستای حل مشکلات و معضلات استانی دارد؛ لذا در این موارد استانداری حلقه اتصال واقع شود، تا این ارتباط شکل بگیرد و تعامل دو مجموعه برقرار گردد.
در ادامه دکتر محمدمهدی پایدار رییس و عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مواد و صنایع گزارشی از فعالیت های انجام شده در پژوهشکده مطالعات راهبردی، سیاست گذاری و زیربنایی استان ارائه داد و گفت: این پژوهشکده در مسیر ایجاد و توسعه شبکه همکاری های علمی، تحقیقاتی، سیاست گذاری و توسعه فناوری به منظور استفاده هر چه بیشتر از ظرفیت ها و توانمندی های موجود در نخبگان، متخصصین، دانشگاهیان و مدیران اجرایی استان با هدف حل مسایل راهبردی و کلان استان از طریق تصمیم سازی علمی و فناوری ایجاد گردید.
دکتر پایدار ضمن تاکید بر آن که در این پژوهشکده با توجه به پتانسیل دانشگاه، معضلات و مشکلات استان با دید علمی قابل حل است، موضوعات پیشنهادی از جمله طرح جامع توسعه لجستیک و حمل و نقل (بار و مسافر) استان متناسب با الگوی توسعه و سند آمایش سرزمین، طرح جامع سند توسعه گردشگری پایدار استان مبتنی بر زنجیره ارزش، طرح توسعه اقتصاد پایه استان مازندران مبتنی بر برنامه هفتم توسعه، طرح جامع مدیریت و توسعه خدمات روبنایی ( آب، فاضلاب، برق، گاز و مخابرات) را نیز ارائه داد.
در ادامه دیگر اعضای حاضر در جلسه به بیان موضوعاتی از قبیل خانه فناور محیط زیست، پسماند زباله، پروژه های بهسازی و ترمیمی و طرح های عمرانی دانشگاه، مشکل فضای فیزیکی و... پرداختند.
سپس مهندس احمد توکلی سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران با اشاره به اهمیت و جایگاه پژوهشکده مطالعات راهبردی، سیاست گذاری و زیربنایی استان در دانشگاه گفت: این پژوهشکده فضای مناسبی برای گفتمان عملیاتی است که می تواند بسیاری از مشکلات و معضلات استان را با برنامه راهبردی حل کند. قالبی نظام مند که با برنامه مدون برای رشد و توسعه استان مفید است.
مهندس توکلی ضمن اشاره به تاکید استاندار مازندران بر ادامه فعالیت های پژوهشکده اظهار داشت: داشتن استراتژی مشخص برای به ثمر نشستن ایده ها بسیار ضروری است. در تفاهم نامه ها باید به استراتژی ای که آیین نامه ها را اجرایی کند، توجه ویژه شود؛ باید به دستگاه خدمات گیرنده راهکار ارائه شود

مهندس توکلی ضمن تاکید بر نظم بخشی به مخارج و هزینه کردها بر اساس مطالعات منظم و همچنین اهمیت آموزش در اصلاح الگوی مصرف اظهار داشت: اگر هر کسی در جایگاه خودش آب را درست مصرف کند، زباله را تفکیک کند و ... اتفاقات بسیار خوبی رقم می خورد.
مهندس توکلی اظهار داشت: دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل مایه افتخار مازندران و شهرستان بابل است. این پژوهشکده فضای خوبی برای فعالیت با میانداری دانشگاه است. می شود با تعریف راهکارها و استراتژی های معین در پژوهشکده، شرایط مطلوبی را در راستای اعتلای استان و جامعه ایجاد کرد. فلسفه دانشگاه تدریس، تعلیم، تربیت انسان و تلاش در راستای حل معضلات و مشکلات جامعه است. سرعت رشد و ترقی دانشگاه صنعتی نوشیرونی بابل بسیار چشمگیر است و این مهم، توانایی، هوشمندی و علاقه مندی مجموعه دانشگاه را در راستای اعتلای جامعه و حل مشکلات نشان می دهد و ما باید آن را تسهیل کنیم.


( ۱ )