رویداد بین‌المللی راینوکاپ ایران به کار خود پایان داد

۲۶ آبان ۱۴۰۲ | ۲۱:۱۲ کد : ۵۵۴۲ اخبـــار دانشگاه سرخط خبرها
تعداد بازدید:۲۶۱
به گزارش روابط عمومی، مراسم اختتامیه پانزدهمین رویداد بین‌المللی رباتیک و هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با حضور آیت الله لائینی نماینده ولی فقیه در استان مازندران، دکتر شفقت معاون هماهنگی امور استان ها وزارت کشور، دکتر عزیززاده گرجی سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استاندار مازندران و فرماندار ویژه شهرستان بابل، حجت الاسلام و المسلمین روحانی امام جمعه شهرستان بابل، دکتر علی کریمی فیروزجایی نماینده شهرستان بابل در مجلس شورای اسلامی، دکتر عزیزالله گنجی ریاست دانشگاه، جمعی از مدیران شهری و استانی، اساتید، محققان، پژوهشگران، دانشجویان، دانش آموزان و شرکت کنندگان رویداد در سالن آمفی تئاتر زنده یاد نوشیروانی دانشگاه برگزار شد.
رویداد بین‌المللی راینوکاپ ایران به کار خود پایان داد

دکتر بهرام عزیزالله گنجی ریاست دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با عرض خیرمقدم و قدردانی از حضور مهمانان به پاره ای از افتخارات و دستاوردهای دانشگاه اشاره کرد و گفت: مسیر دانشگاه از ایده تا بازار است و با حرکت در این مسیر در آزمایشگاه­ های تحقیقاتی و شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه محصولات قابل استفاده در صنعت و جامعه تولید می شود و عموما نمایشگاه دانشگاه محصول محور  و بر مبنای دانش فنی است.
دکتر عزیزالله گنجی به ارتباط و تعامل سازنده و موفق دانشگاه با صنایع مختلف در سطح استانی و ملی اشاره کرد و گفت: شاهین هیبرید دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل یکی از پروژه های ملی و موفق است که با توانمندی و دانش و همت ارزشمند محققان، این پروژه انجام شد و تست جاده ای آن هم با موفقیت انجام گردید.
رئیس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل ضمن اشاره به افتخار آفرینی و کسب رتبه نخست تیم دانشجویی nitsat پژوهشکده سراج دانشگاه در مسابقات طراحی و ساخت ماهواره مکعبی کشور، به موضوع مهارت آموزی دانشجویان تاکید کرد و گفت: برگزاری رویداد بین‌المللی راینوکاپ ایران در دانشگاه برای رسیدن به این هدف بسیار تاثیرگذار است و سبب تقویت ارتباط بین دانشگاه و صنعت می شود.
دکتر عزیزالله گنجی با اشاره به بخش های مختلف پانزدهمین رویداد بین‌المللی رباتیک و هوش مصنوعی اظهار داشت: ۲۰۰ تیم در این رویداد شرکت کردند و مسابقات در بخش های مختلف برگزار شد و با استقبال بی نظیری روبرو بود و در پایان از زحمات تیم اجرایی و برگزارکنندگان این رویداد تشکر و قدردانی نمود و برای همه مهمانان آرزوی توفیق نمود.
در ادامه دکتر ابوطالب شفقت معاون هماهنگی امور استان ها وزارت کشور با قدردانی از برگزاری این رویداد علمی مهم، موثر، تخصصی و کاربردی به موضوع مهم ارتباط دانشگاه با صنعت اشاره کرد و گفت: جامعه مهندسین می توانند به جامعه مدیریتی کمک شایانی کنند و به موضوع حکمرانی متعالی اسلامی به عنوان فرایند توسعه زنجیره ارزش های مدیریتی اشاره کرد و گفت: هوش مصنوعی در حوزه حکمرانی متعالی در حوزه های مدیریت شهری، انرژی، موضوعات تخصصی و منابع مهم انسانی، صنعتی و... می تواند بسیار کمک کننده باشد.
دکتر شفقت افزود: ما ایرانی ها مدعی هستیم که در دوران دفاع مقدس بر مبنای حکمرانی اسلامی عمل کردیم و دفاع را به کمک مردم پیش بردیم و امروز هم می توانیم بر مشکلات فائق آییم و اگر تعامل و پیوند بین جامعه ی مهندسی و علوم انسانی بیشتر و نزدیک تر شود، این مهم زودتر محقق می گردد.

در ادامه دکتر عزیززاده گرجی سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استاندار مازندران و فرماندار ویژه شهرستان بابل نیز با قدردانی از برگزارکنندگان این رویداد بین‌المللی اظهار داشت: شهرستان بابل در عرصه های گوناگون دارای ویژگی ها و ظرفیت های مختلف است. شان این جلسه علمی است و شهرستان بابل؛ قطب علمی استان مازندران دارای ۱۵ دانشگاه و مرکز علمی با بیش از ۲۸ هزار دانشجو و حدود ۸۰۰ عضو هیأت علمی است و در بین این دانشگاه ها، دانشگاه صنعتی نوشیروانی در سطح ملی و بین‌المللی حائز رتبه های افتخار آفرین و در زمینه تحقیقات کاربردی هم اقدامات موثری را انجام داده است.

در ادامه آیت الله محمدی لائینی نماینده ولی فقیه در استان مازندران با تشکر از برگزار کنندگان این رویداد گفت: امروز، سالروز فتح سوسنگرد است که استان مازندران هم در فتح آن و هم در بازسازی این شهر، نقش اول را داشت.
آیت‌الله محمدی لائینی تاکید کرد ما در حوزه هوش مصنوعی نیاز به کار بسیار زیادی داریم و طبق فرمایش مقام معظم رهبری باید در زمینه هوش مصنوعی جز ۱۰ کشور اول دنیا باشیم. هوش مصنوعی هم بزرگترین فرصت است و هم بزرگترین تهدید، بنابراین باید از فرصت ها استفاده کرد و تهدید ها را مدیریت نمود.

نماینده ولی فقیه در استان مازندران اظهار داشت: تمام موضوعات معلول هوش طبیعی انسان است، اما در هوش مصنوعی، انسان می خواهد هوش بسازد، پس کار، کار بزرگ و مهمی است؛ اما این به معنای بی نیازی انسان از خدا نیست، باید از مخلوقات الهی و قوانین طبیعت، برای ابداع شکل نوینی از موجودات استفاده کرد.

امام جمعه ساری گفت: زمین سکویی برای آسمان است. با استفاده از آن چه در زمین است و با بکارگیری، کشف، اختراع و بر اساس قوانین علمی، انسان می تواند فضا را تسخیر کند.
گفتنی است مسئولین از نمایشگاه تخصصی و شهر هوشمند رویداد بین‌المللی راینوکاپ ایران بازید کردند و
مراسم اختتامیه با اجرای موسیقی زنده و سخنرانی دکتر جعفر ادبی فیروزجایی دبیر برگزاری رویداد بین‌المللی رباتیک و هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل ادامه یافت و دکتر ادبی  گزارشی از روند برگزاری این رویداد بین‌المللی ارائه داد و از ریاست دانشگاه، معاونت ها، واحدهای مختلف دانشگاه، حامیان مالی برگزاری رویداد بین المللی، کمیته فنی و دانشجویان و کارگروه های مختلف دانشجویی رویداد تشکر و قدردانی نمود و مراسم با  تجلیل از برگزیدگان این رویداد به پایان رسید.