برگزاری کارگاه آموزشی بکارگیری طب ایرانی در زندگی و کسب وکار

۲۱ آبان ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۱ کد : ۵۵۳۳ اخبـــار دانشگاه سرخط خبرها
تعداد بازدید:۲۷۷
به گزارش روابط عمومی، از سوی کانون طهورا دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، کارگاه آموزشی بکارگیری طب ایرانی در زندگی و کسب وکار، ویژه اساتید و کارمندان و با حضور دکتر بهرام عزیزالله گنجی ریاست دانشگاه و دکتر مصطفی احمدی متخصص طب ایرانی برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی بکارگیری طب ایرانی در زندگی و کسب وکار

دکتر بهرام عزیزالله گنجی ریاست دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با عرض خیرمقدم به دکتر احمدی و قدردانی از حضور همکاران گفت: امروزه طب ایرانی را به عنوان طب مکمل می شناسند؛ ولی به جرائت می‌توان گفت که در بسیاری از موارد طب درمانگر است و ما با بهره گیری از این طب می توانیم از بروز بسیاری از بیماری ها پیشگیری کنیم و همچنین بسیاری از بیماری‌ها هم درمان می شود.

دکتر عزیزالله گنجی به موضوع مهم مزاج در افراد اشاره کرد و گفت: اگر مزاج ها را درست بشناسیم و آن را معتدل سازیم، این اعتدال می تواند از بروز بسیاری از بیماری ها جلوگیری کند.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین خاکزاد ضمن تشکر و قدردانی از کانون طهورای دانشگاه به روایت العلم علمان علم الادیان و علم الابدان اشاره کرد و گفت: آن چه به عنوان طب اسلامی مطرح است هنوز به آن شکوفایی نرسیده است و آن اندازه که در علم فلسفه و کلام و ... کار شد در طب اسلامی کار نشد.

سپس دکتر احمدی متخصص طب ایرانی تعریفی از طب ایرانی ارائه داد و گفت: این طب تلفیقی از طب سنتی و پزشکی رایج است و در کنار مباحث طب سنتی و دید پزشکی رایج، کارهای علمی را بر اساس روش علمی انجام می دهد و نتایج جدید خلق می کند.

دکتر احمدی ضمن اشاره به طبع غذاها، تاثیر استرس بر سیستم ایمنی و ... به انواع مزاج و ویژگی های افراد بر اساس این مزاج ها اشاره کرد و گفت: اصلاح مزاج و کسب مهارت های لازم می تواند بسیاری از زندگی ها را نجات دهد و به چرخه ی باور از جمله باور و علم، احساس، اقدام و نتیجه اشاره کرد و اظهار داشت: داشتن کار، پول، سلامتی، دوستان و خانواده، روابط عاطفی، پیشرفت شخصی، تفریح و آرامش و معنویت از مهارت های زندگی هستند که با وجود آن ها انسان احساس شادی دارد.


( ۱ )