در راستای جشنواره بین المللی نوآوری در کسب و کار نوشیروانی (بینوکاپ) برگزار شد:

مراسم افتتاحیه مجموعه کارگاه های بینوکمپ

۰۸ آبان ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۶ کد : ۵۴۹۲ اخبـــار دانشگاه سرخط خبرها
تعداد بازدید:۸۷۲
به گزارش روابط عمومی، مراسم افتتاحیه مجموعه کارگاه های بینوکمپ در راستای جشنواره بین المللی نوآوری در کسب و کار نوشیروانی (بینوکاپ) در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار شد.
مراسم افتتاحیه مجموعه کارگاه های بینوکمپ

دکتر بهرام عزیزالله گنجی رییس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در مراسم افتتاحیه مجموعه کارگاه های بینوکمپ، ضمن عرض خیرمقدم به مهمانان و مدعوین و با قدردانی از زحمات برگزار کنندگان این رویداد بین المللی گفت: با توجه به شعار مهم این رویداد، برقراری ارتباط دانشگاه با صنعت بسیار مهم است. یکی از اهداف و ماموریت های مهم دانشگاه  حرکت در مسیر از ایده تا بازار است که از آموزش هدفمند و نیاز محور شروع می شود و به فناوری و تولید محصول قابل مصرف در جامعه و صنعت می رسد.

دکتر عزیزالله گنجی تاکید کرد: برگزاری چنین رویدادهایی کمک به تسریع در روند حرکت از ایده تا بازار است و سبب می شود تا دانش دانشگاه تبدیل به محصول شود و فرصت بسیار خوبی برای برقراری ارتباط بهتر و بیشتر دانشگاه با صنعت است و همچنین با توجه به این که بخش مهمی از مسئولیت برگزاری آن به عهده ی دانشجویان است، سبب کسب تجربه و مهارت آموزی دانشجویان می شود و انشالله با کسب مهارت های لازم، دانشجویان کارآفرین و اشتغال آفرین از دانشگاه فارغ التحصیل می شوند.

در ادامه مراسم افتتاحیه دکتر حمید مشرقی دبیر جشنواره بین المللی بینوکاپ با قدردانی از حضور مسئولین و مهمانان گفت: بینوکاپ شبکه ای از فعالان نوآوری و کسب و کار است که از سال گذشته به همت دانشگاه و حمایت های ویژه ریاست دانشگاه و معاون اداری مالی راه اندازی شد و اولین دوره این رویداد در اسفند 1401 در دانشگاه برگزار گردید.

دکتر مشرقی افزود: با توجه به سیاست های راهبردی جشنواره مقرر گردید تا تا یک تاریخ ثابت برای این رویداد مهم در تقویم دانشگاه در نظر گرفته شود که هفته پایانی آبان ماه برای این مهم درنظر گرفته شد.

وی افزود: این رویداد در سال دوم برگزاری به صورت بین المللی و مجموعه ای از رویداد های ترکیبی می باشد و کمپ علمی بی نظیری در سطح کشور دارد که از امروز آغاز شده و تا 8 روز ادامه دارد و سرفصل های دوره شامل: چرایی و تفکر خلق محصول، نگاه فنی در چرخه تولید محصول، آشنایی با ابزارهای هوشمندی کسب و کار، طراحی محصول با نگاه بازار و کاربر، مدیریت و چابکی، تجاری سازی و سرمایه گذاری محصول استارتاپی، چرخه تولید و توسعه محصول با تمرکز بر تولید و طراحی محصولات دیجیتال، چرخه تولید و توسعه محصول با تمرکز بر تولید و طراحی محصولات فیزیکی است.

دکتر مشرقی ضمن تشکر از زحمات شبانه روزی تیم اجرایی رویداد بین المللی بینوکاپ، از حمایت های ویژه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، پارک علم و فناوری مازندران، صندوق پژوهش و فناوری مازندران، مجموعه شرکت های دنش بنیان استان، استانداری مازندران و دانشگاه علوم پزشکی بابل هم تشکر و قدردانی نمود.


( ۲ )