نهمین دوره معرفت افزایی اساتید دانشگاه صنعتی نوشیروانی برگزار شد
در ابتدای این دوره حجت الاسلام و المسلمین رمضانی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه با عرض خیرمقدم به دکتر کاظم زاده و قدردانی از حضور اساتید شرکت کننده در این دوره با اشاره به اهمیت مدیریت استرس گفت: با توجه به سبک زندگی امروزی، خواه یا ناخواه استرس در زندگی انسان ها وجود دارد و عدم مدیریت بر آن، باعث تنش در زندگی می شود.
در ادامه دکتر کاظم زاده عطوفی اظهار داشت: مهارت های زندگی 10 شاخصه دارد و مدیریت استرس و خودآگاهی یکی از این شاخصه ها می باشد و در تعریف استرس گفت: به فشار جسمانی و روان شناختی ادراک شده، حاصل از موقعیت های درونی و بیرونی که سازگاری های جدیدی را می طلبد گفته می شود.
دکتر کاظم زاده عطوفی به انواع استرس، نشانه ها و عوامل ایجاد کننده آن، عوامل مقابله و ... اشاره کرد و افزود: عوامل استرس زا دو دسته اند: میکرو استروسور و مایکرو استرو سور.
میکرو استروسور مانند ترافیک، زنگ تلفن، نور، این عوامل تعدادش بسیار زیاد است و مایکرو استروسور مانند ازدست دادن عزیزان، بیماری عزیزان و غیره...
وی افزود: توجه به این که چگونه استرس خود را به خوبی مدیریت می کنیم، نشان دهنده این است که چگونه رویدادهای تغییر دهنده زندگی را مدیریت خواهیم کرد و تاکید کرد: انجام عادات سالم و مداوم، اساس مدیریت استرس است.
دکتر کاظم زاده عطوفی اظهار داشت: از آنجایی که استرس بر روی افراد مختلف تأثیرات متفاوتی میگذارد، بهترین راهحلها و استراتژیها نیز تا حدودی فردی هستند، به این معنی که هیچ دستور العملی برای همه افراد وجود ندارد. یک برنامه استراتژیک طراحی شده بر اساس هر فرد واقعاً موثرترین راه برای مدیریت استرس است.
گفتنی است نهمین دوره معرفت افزایی، طی دو روز در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار شد.