برگزاری مراسم تقدیر از عوامل اجرایی هشتمین کنفرانس ملی انرژی پاک
در ابتدای این مراسم دکتر روزبه شفقت معاون پژوهش و فناوری با عرض خیرمقدم و قدردانی از حضور مدعوین و تشکر از زحمات و تلاش های عوامل اجرایی در برگزاری هشتمین کنفرانس ملی انرژی پاک در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، گزارشی از روند برگزاری این کنفرانس ارائه کرد و گفت: ما به حضور و فعالیت دانشجویان در برگزاری هر چه باشکوه تر این کنفرانس افتخار می کنیم که بسیار مسئولانه و با ایده های نو و خلاق در برپایی این کنفرانس کمک کردند.
دکتر شفقت در ادامه از حمایت های همه جانبه رییس و هیأت رییسه دانشگاه قدردانی نمود و افزود: حدود 270 مقاله در این کنفرانس داوری شد و اساتید دانشکده های مختلف دانشگاه زحمات زیادی را متقبل شدند و از زحمات دکتر عباس رامیار دبیرعلمی، دکتر علیزاده دبیر اجرایی، دکتر نوروزی مسئول برگزاری نشست های تخصصی، دکتر دزواره در برگزاری نمایشگاه، مسئولین آزمایشگاه های تحقیقاتی و همه عزیزانی که در برگزاری این کنفرانس نقش داشتند تشکر و قدردانی نمود.
در ادامه دکتر بهرام عزیز الله گنجی ریاست دانشگاه با قدردانی از تلاشها و فعالیتهای شبانهروزی عوامل اجرایی کنفرانس گفت: هشتمین کنفرانس ملی انرژی پاک به میزبانی دانشگاه بسیار باشکوه برگزار شد و قطعا همکاری و حضور دانشجویان در برپایی آن، بر شکوهش افزود و دانشگاه بر خود می بالد که نیروهای پرتوان و فعالی چون شما دانشجویان را دارد و باید مسئولین برنامه ریزی دقیق و منظمی داشته باشند تا بتوانند از توانمندی ها و پتانسیل دانشجویان عزیز در راستای اعتلای دانشگاه و خود دانشجویان بهره گیرند. اگر امروز می بینید که نام دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل به عنوان یک مرجع علمی می درخشد، مرهون زحمات و تلاش های مستمر سه رکن اصلی دانشگاه یعنی دانشجویان، اساتید و کارمندان است.
رییس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل گفت: سیاستگذاری این دانشگاه در مسیر از ایده تا بازار است که از آموزش و پژوهش شروع میشود و به فناوری و محصول تجاری قابل کاربرد در بازار و صنعت میرسد و ریلگذاریها برای توسعه فناوری و تولید محصول انجام شده است. بستر سازی ها باید به خوبی صورت گیرد تا توسعه فناوری صورت گیرد و این مهم برنامه ریزی دقیقی را می طلبد.
رئیس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل به موضوع مهم مهارت آموزی دانشجویان تأکید کرد و گفت: هدف دانشگاه تربیت دانشجویان متعهد، متخصص، توانمند و کارآفرین است، تربیت متخصصین حرفه ای در دانشگاه ها باعث رفع مشکل اشتغال می گردد و دانشجویان باید در دانشگاه مهارت بیاموزند، راه کسبوکار را یاد بگیرند، با صنعتگران ارتباط برقرار کنند، زبان صنعت را یاد بگیرند، زیرا هم باعث کسب تجربه میشود و هم میتوانند بعد از فارغالتحصیلی در مراکز صنعتی جذب شوند.
شایان ذکر است این مراسم با تقدیر از عوامل اجرایی هشتمین کنفرانس ملی انرژی پاک، پایان یافت.