برگزاری جلسه هم اندیشی اساتید دانشگاه

۰۱ دی ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۹ کد : ۵۰۷ اخبـــار دانشگاه
تعداد بازدید:۸۴۹
به گزارش روابط عمومی، به مناسبت گرامیداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه، از سوی دفتر هم اندیشی استادان، نخبگان و بسیج اساتید دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، جلسه هم اندیشی با موضوع راهکارهای حوزه و دانشگاه در تقویت عرصه علم و معنویت بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب با حضور ریاست دانشگاه و جمعی از اساتید و علمای حوزه و دانشگاه برگزار گردید.
برگزاری جلسه هم اندیشی اساتید دانشگاه

دکتر جواد واثقی امیری با عرض خیرمقدم و تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: نام گذاری یک روز به نام وحدت حوزه و دانشگاه نشان از اهمیت این موضوع و ضرورت آن دارد. وحدت، کلمه مقدسی است که اگر به درستی و به واقع اتفاق بیفتد پیروزی و موفقیت حاصل آن خواهد بود و در نظام جمهوری اسلامی ایران، وحدت بین همه اقشار جامعه و به خصوص حوزه و دانشگاه با توجه به توطئه های دشمنان و مشکلات، بسیار ضروری است.

رییس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با تاکید بر موضوع جلسه اظهار داشت: علم و معنویت قابل تفکیک از یکدیگر نیست؛ در اهداف نظام، برنامه های شورای انقلاب فرهنگی، ستاد وزارت علوم و دانشگاه ها، توسعه فعالیت های فرهنگی یک ماموریت و هدف است و تاکید کرد: اگر هم افزایی بین حوزه و دانشگاه با پیش بینی اهداف و سرعت بخشی به فعالیت ها صورت بگیرد، دسترسی به اهداف موضوع جلسه نیز سریع تر خواهد بود.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین حسینی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در این جلسه به اهمیت موضوع وحدت اشاره کرد و گفت: کلید واژه وحدت هم در آیات نورانی قرآن کریم، هم در روایات معصومین علیهم السلام و هم در ادبیات امامین انقلاب اسلامی بسیار پرکاربرد است و در واقع یک راهبرد اساسی برای نظام جمهوری و ملت مسلمان است. انقلاب به برکت وحدت حوزه و دانشگاه شکل گرفت و به برکت همین وحدت راهش را ادامه خواهد داد.

سپس حجت الاسلام و المسلمین نیکزاد مدرس حوزه و دانشگاه و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی بابل به بیان منظور وحدت حوزه و دانشگاه در کلام امامین انقلاب اسلامی پرداخت و بیان داشت که منظور امام خمینی (ره) از وحدت حوزه و دانشگاه این بود که ذهنیت این دو گروه نسبت به همدیگر بازسازی شود. بدبینی ای که قبل از انقلاب وجود داشت برطرف شود. حوزه زبان دانشگاهیان را به رسمیت بشناسد و همین طور دانشگاهیان، حوزویان را. و بیان کرد: منظور مقام معظم رهبری از وحدت نیز همین بیان حضرت امام (ره) بوده و علاوه بر آن دو نکته دیگر هم اضافه کردند و آن این که منظور از وحدت یعنی همسویی در وحدت و بهره گیری از تجربیات، علوم و اساتید یکدیگر.

در ادامه دکتر خسروی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل به بیان اهمیت وحدت حوزه و دانشگاه اشاره کرد و اظهار داشت: تامین نیازهای استراتژیک کشور و ارتقای سطح اخلاق و افزایش سطح  امنیت روحی و روانی، مواردی هستند که می توانند استقلال کشور را به ارمغان بیاورند و این مهم با پیوند حوزه و دانشگاه میسر خواهد شد و تعالی جامعه در گرو پیوند و هم افزایی حوزه و دانشگاه است.

در پایان حاضران در جلسه به ارائه نظرات و پیشنهاداتشان پرداختند.


( ۴ )