برگزاري مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال حضرت امام (ره)

۱۲ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۴ کد : ۴۸۰۷ اخبار قدیمی
تعداد بازدید:۱۳۷
برگزاري مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال حضرت امام (ره)

به گزارش روابط عمومي، مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) 11 خردادماه جاري بين الصلاتين ظهر و عصر در مسجدالرسول (ص) دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمين حسيني مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل با عرض خيرمقدم گفت: در آستانه رحلت بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران و معمار كبير انقلاب هستيم و زبان ما از معرفي شخصيت آن حضرت قاصر است و اينجانب قصد دارم تا از زاويه ديد برخي از انديشمندان مسلمان و غير مسلمان شخصيت آن امام همام را توصيف نمايم:

اسماعيل ولي اف، رئيس مدرسه عالي دفاع نخجوان مي گويد:

اين واقعيتي ترديدناپذير است كه امام خميني رحمه الله با آن شكوه و عظمتي كه داشتند در كمال سادگي زندگي كردند.
من خودم در محل سكونت امام خميني رحمه الله حضور يافتم و از نزديك اتاقي را كه در آن زندگي مي كردند ديدم. قبل از آنكه به آن مكان وارد شوم، احساس مي كردم كه وارد فضايي بزرگ خواهم شد كه جلوي در آن ماشين هايي آخرين سيستم پارك شده است، گمان مي كردم كه ايشان هم در بنايي با شكوه زندگي مي كنند، زيرا القائات سوء دشمنان انقلاب اسلامي به ما اينگونه تفهيم كرده بود. ولي وقتي در آن جا حضور يافتم همه تصوراتم تهي از آب درآمد، زيرا زندگي اين انسان بزرگ با زندگي عادي ايراني ها كاملا همانند و يكسان بود، بلكه بايد بگويم كه ايشان زندگي خود را صرف اعتلاي مذهب و امت اسلامي كرده است. زندگي امام از زندگي من كه معلم هستم ساده تر بود
او هميشه زنده است و من در سايه اوست كه به ايران آمدم. وقتي پشت در اتاق ايشان قرار گرفتم، از پشت پنجره عكس او را بوسيدم و در دلم گفتم: اماما! تو هرگز از يادها فراموش نخواهي شد. تو هميشه زنده اي.

پروفسور حامد الگار در خاطره اي مي گويد: آرامشي كه در امام وجود داشت، متعلق به فردي بود كه با شيوه‌اي زاهدانه خود را غرق در «انديشه و عبادت الهي» كرده بود، اما در عين حال آنچنان به اقدامات سياسي مهمي دست مي‌زد كه به لحاظ گستردگي و تاثير، در هيچ فرد انقلابي وجود نداشت وبه خاطر چنين ويژگي وي بود كه در شخصيت او نوعي تكامل و همه جانبگي ايجاد كرده بود، به طوري كه از عابد گرفته تا عامي و از عارف گرفته تا قاضي، همه را تحت تاثير قرار مي‌داد.

'رابين وود زورث'، نويسنده و محقق مسيحي از آمريكا مي‌گويد: 'درباره آيت‌الله خميني رهبر جمهوري اسلامي، صحبت‌ها و حب و بغض‌هاي فراواني مطرح شده است. در فرصتي كه براي ديدار او پيش آمد، فكر كردم در چنين موقعيت مهمي، تلاش لازم را به كار برم و نتيجه را هرچه شد قبول نمايم.

از نظر دنياي غرب، امام خميني مظهر سرسختي، غرور و انعطاف ناپذيري بود، حتي آن عده از غربي‌هايي كه من آن‌ها را ملاقات كرده بودم و آن‌ها نيز قبلا امام را ديده بودند، ضمن آن كه جذابيت رهبري ايشان را انكار نمي‌كردند ولي رفتار او را فاقد گرمي و خنده توصيف مي‌كردند.

حالا من فرصتي يافتم، تا خودم قضاوت كنم. فرصت براي ديدن كسي كه برجستگي و شامخيت شخصيت او ايران را در برگرفته بود، آن كه سياستش باعث تحولات عميق در ايران و برانگيختن خشم فراوان غرب شده بود.

من در حسينيه جماران قرار گرفتم، به محض حضور آيت‌الله روي بالكن حسينيه، جمعيت حاضر يكپارچه از جاي خود برخاستند و فرياد زدند خميني، خميني،اولين باري بود كه چنين رفتار عميقا هيجان انگيز، شادمانه، مبارزانه و احترام آميز را نسبت به يك انسان مشاهده مي‌كردم. هنگامي كه در باز شد و او وارد شد، توفاني از انرژي برخاست. عباي قهوه اي، عمامه مشكي و محاسن سفيدش همه مولكول‌هاي ساختمان را به حركت درآورد. توجه حضار آن چنان متمركز و ميخكوب شد كه هر چيز ديگر غير از او ناپديد شد.

خميني به مثابه هاله يك نور در حال حركت، به عمق وجدان و آگاهي همه كساني كه در حسينيه جماران حاضر بودند، نفوذ كرده بود. او تمام تصاوير تخيلي را كه هركس قبل از ملاقات با او در ذهن خود ساخته بود، منهدم مي‌كرد. حضورش چنان پرقدرت بود كه من خود را در محاصره هيجاناتم و در فاصله بسيار دور از ايده‌ها و تجارب شخصي قبلي‌ام احساس مي‌كردم و ...

حجت الاسلام و المسلمين حسيني در ادامه به سخن امام راحل اشاره كرد كه فرمودند: «حفظ اسلام يك فريضه الهي است، بالاتر از تمام فرايض؛ يعني، هيچ فريضه‌اي در اسلام بالاتر از حفظ خود اسلام نيست. اگر حفظ اسلام جزء فريضه‌هاي بزرگ است و بزرگترين فريضه است، بر همه ما و شما و همه ملت و همه روحانيون حفظ اين جمهوري اسلامي از اعظم فرايض است.» و افزود: جمهوري اسلامي يك امانت الهي است كه در يك دوره كوتاه، نتايج عظيمي داشته است. از راه هاي حفظ اسلام اين است كه هميشه در صحنه باشيم، اختلافات سليقه اي را كنار بگذاريم.

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در ادامه ضمن اشاره به فرمايش امام راحل به ضرورت حضور در صحنه انتخابات گفت: خيرخواه ملت نيست كسي كه مردم را وادار به كناره گيري نمايد. انقلاب برگرفته از مكتب اسلام و محصول خون هزاران شهيد است. حضور مردم در انتخابات قطعا باعث ناراحتي و نااميدي دشمنان مي شود.‏

شايان ذكر است بعد از اقامه نماز، دانشگاهيان با حضور در يادمان شهداي گمنام دانشگاه با آرمان هاي امام و شهدا تجديد ميثاق كردند.