گزارش عملكرد شوراي صنفي كارمندان دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل
گزارش عملكرد شوراي صنفي كارمندان دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل
به گزارش روابط عمومي، مهندس مجيد طاهرنژاد رييس شوراي صنفي كارمندان دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل گزارشي از تاريخچه و فعاليت هاي اين شورا و موضوع همسانسازي و همينطور بحث افزايش 50 درصدي حقوق كارمندان ارائه نمود كه در ذيل آمده است:
تاريخچه شوراي صنفي كارمندان دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل:
قريب به سه دوره يا هفت سال از عمر شوراي صنفي دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل ميگذرد.
آنچه كه سبب شده است شوراي صنفي با صلابت اين سه دوره را طي كند، چهار عامل ميباشد:
1- خواست خدا
2- حمايت رياست و قائم مقام محترم دانشگاه از شوراي صنفي
3- حمايت و همراهي مجموعه كارمندان دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل با شورا
4- تلاش و خستگيناپذيري اعضاي شوراي صنفي در هر دوره
اهم فعاليت هاي شورا:
فعاليتهايي كه شوراي صنفي انجام ميدهد، براساس مطالعه و مشورت بوده است و همچنين دوستاني در هيأت علمي و در بدنه كارمندان، نقطه نظرات خوبي در جهت پيشرفت چه دانشگاه و چه كاركنان دانشگاه به شوراي صنفي ارائه دادهاند. اما اهم فعاليتهايي كه شوراي صنفي در دوره سوم انجام داد عبارتند از:
1- برگزاري جلسات كارمندان هر حوزه به صورت جداگانه با رياست و قائم مقام دانشگاه با حضور معاونين آن حوزه و بيان نظرات، پيشنهادات و مشكلات آن حوزه
البته هم رياست دانشگاه و هم شوراي صنفي تمايل داشتند اين جلسات ادامهدار باشد، ولي به دليل شيوع بيماري، امكانپذير نبوده است.
2-يكي ديگر از فعاليتهايي كه شوراي صنفي پيگير آن بوده است، تبديل وضعيت همكاران قراردادي و شركتي بوده است از جمله:
- مكاتبه با نمايندگان سابق مجلس
- مكاتبه با وزير علوم
- مكاتبه و جلسات حضوري با نمايندگان حال حاضر مجلس در بابل و استان
البته نمايندگان اين قول را دادهاند كه در سال 1400 اين امر محقق شود.
3- يكي از اتفاقهاي بسيار مهم در دوره سوم، حضور شوراي صنفي دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل در تأسيس شوراي صنفي مركزي دانشگاه هاي كشور در ارديبهشت ماه سال 1397 به ميزباني دانشگاه شيراز بوده است كه در نهايت بعد از شور، شوراي صنفي مركزي و هيأت نظارت به مركزيت دانشگاه تربيت مدرس انتخاب و اساسنامهاي تنظيم شد. تشكيل شوراي صنفي مركزي باعث اتحاد و ارتباط دانشگاههاي كل كشور با يكديگر شد.
4- يكي ديگر از فعاليتها، بحث مطالبهگري حقوق كارمندان بوده است. همانطور كه مستحضريد موضوع افزايش 50 درصدي حقوق كارمندان شاغل در وزارت علوم با چالشها و فراز و نشيبهاي متعدي مواجه شده است. در نهايت بعد از پيگيريهاي مكرر توسط كميسيون اداري شوراي صنفي مركزي و نيز شوراهاي صنفي كل دانشگاههاي كشور، دستور صدور احكام از تاريخ 99/11/1به دانشگاهها ابلاغ شد.
البته بخشنامه موسوم به افزايش 50 درصد حقوق كارمندان به دلايلي هنوز به سرمنزل مقصود نرسيده و بحثهايي از قبيل حق مسئوليت، تاريخ اجراي بخشنامه و به تبع آن معوقات 11 ماه كه حكم حقالناس را دارد و مشكلات بازنشستگان كماكان به قوت خود باقي مانده است.
اما فعاليتهاي ديگر شوراي صنفي پيگيري مصوبات رفاهي هرساله، همكاري در برگزاري مسابقات ورزشي در بين كارمندان، پيگيري مسائل بيمهاي و غيره بوده است.
موضوع همسانسازي حقوق و همينطور بحث افزايش 50 درصدي حقوق كارمندان
بحث همسانسازي حقوق و همينطور بحث افزايش 50 درصدي دو مقوله متفاوت است. افزايش 50 درصدي مربوط ميشود به آيتمهاي عمومي و مستمر حقوقي، بين كليه دستگاهها كه از سال 1395 ابلاغ و سازمانها و وزارتهايي كه انجام نشده بود به دستور آقاي نوبخت در سال 1398 اجرايي شده بود. متأسفانه در وزارت علوم، دچار تبعيض و ناعدالتي در تصميمگيري ميشود و با پنهانكاري اين امر تا 99/11/1 به طول انجاميد