برگزاري نشست مشترك تخصصي دانشگاه با مديرعامل سازمان پسماند استان مازندران

۱۹ آبان ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۹ کد : ۴۶۱۹ اخبار قدیمی
تعداد بازدید:۱۱۴
برگزاري نشست مشترك تخصصي دانشگاه با مديرعامل سازمان پسماند استان مازندران

به گزارش روابط عمومي، دكتر جواد واثقي اميري، در نشست مشترك تخصصي با مديرعامل سازمان پسماند استان مازندران گفت: اگر چه يكي از وظايف دانشگاه توليد علم مي باشد، ولي حل مشكلات صنعت و جامعه جزو دغدغه‌هاي مراكز دانشگاهي و پژوهشي است و در برنامه هاي راهبردي و سياست هاي كلان، دانشگاه بايد در حل مسائل و مشكلات صنعت و جامعه حضور موثر داشته باشد. 

وي افزود: حل مشكلات با استفاده از ظرفيت علمي و نخبگاني و همكاري صنعت ميسر خواهد شد. 

دكتر واثقي اميري با بيان اينكه توانمندي هاي علمي و پژوهشي داخل استان به خوبي ديده نمي‌شود، اظهار داشت: مازندران به لحاظ توانمندي هاي علمي و فناوري، از نخبگان زيادي برخوردار است. 

رييس دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل گفت: اين دانشگاه تجربيات زيادي در همكاري با حوزه هاي صنعت و دفاعي داشته، كه در عمده آنها موفق بوده است 

دكتر واثقي اميري ادامه داد: در صنعت برق جزو دانشگاه پيشرو در كشور هستيم، بطوري كه تنها دانشگاهي هستيم از امواج دريا توليد برق كرده ايم.

 

وي با اشاره به اينكه در حوزه پسماند و تصفيه شيرابه نيز كارهاي نو و شايسته اي انجام گرفته است، خاطرنشان كرد: در حوزه پسماند مشكلات زيرساختي، اعتباري و فرهنگي وجود دارد و دانشگاه با توانمندي و ظرفيت تحقيقاتي خود آمادگي حل اين مشكلات را دارد.

مديرعامل سازمان پسماند استان مازندران نيز در اين نشست گفت: با استفاده از خردجمعي و استفاده از ظرفيت هاي موجود مي توان اتفاق هاي خوبي در استان رقم زد.

 محمد زرودي با بيان اينكه يكي از رموز موفقيت، شناسايي ظرفيت ها و توانمندي هاي موجود است، خاطرنشان كرد: استفاده از شركت هاي دانش بنيان يكي از راهكارهايي است كه نتايج خوبي نيز در غرب مازندران داشته ايم. 

وي افزود: بايد براي برون رفت از مشكلات ارتباط موثري بين حوزه‌هاي مديريت، صنعت و دانشگاه برقرار گردد.

 زرودي ادامه داد: خارج از استان فشارهاي سياسي وارد مي كنند تا به مقوله پسماند استان ورود پيدا كنند، در حالي كه بايد از ظرفيت هاي بومي استفاده كنيم.

 وي تصريح كرد: فضاي هيجاني و تصميمات سياسي براي مديريت پسماند استان مازندران پاسخگوي مشكلات نيست.

 مديرعامل سازماند پسماند استان مازندران گفت: در حال حاضر از نقطه بحران هم گذشته ايم و اين مسائل نبايد دستاويزي براي دشمنان خارجي در برهه اي از زمان گردد، اگرچه اين مشكلات در سطح كشور نيز وجود دارد.

زرودي گفت: دانشگاه ظرفيت هاي علمي خود را بيان كند تا بتوانيم از اين ظرفيت ها براي حل مشكلات استفاده كنيم.

 وي اظهار داشت: يكي ديگر از  اولويت هاي ما تعطيلي مراكز و سايت هاي دفن زباله است و مهم تر از آن مديريت بعد از تعطيلي اين مراكز مي باشد كه دانشگاه ها مي توانند كمك شاياني در اين زمينه كنند.

 زوردي ادامه داد: بايد در طول كمتر از يك سال حداقل 10 سايت دفن زباله را تعطيل و پس از تعطيلي آن را مديريت كنيم كه يكي از چالش هاي تصفيه شيرابه ها است.

معاون پژوهش و فناوري دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل نيز در اين نشست بيان كرد: دانشگاه مي تواند يك بازوي فكري توانمند براي صنعت و جامعه باشد. 

دكتر موسي فرهادي افزود: دانشگاه مي تواند در نگاه بلند مدت، يك بازوي بزرگ فكري براي حوزه صنعت و جامعه باشد. 

وي ادامه داد: بايد يك سند با چشم انداز مشخص تدوين گردد تا در مسير رسيدن به آن برنامه ريزي صورت گيرد.

 فرهادي تصريح كرد: محققان نبايد درگير كارهاي اداري شوند؛ چرا كه بروكراسي اداري از عوامل بازدارنده براي پيشبرد اهداف پژوهشي است.

 وي با اشاره به اينكه بايد علاقمندي اعضاي هيات علمي و پژوهشگران را بيشتر كنيم، خاطرنشان كرد: براي رسيدن به اهداف تعيين شده بايد كارگروه مشترك دائمي براي پيگيري امور تشكيل گردد.

 

گفتني است در اين نشست مديران سازمان پسماند استان مازندران و معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه به همراه تني چند از اعضاي هيات علمي حضور داشتند.