برگزاري مراسم تجليل از پژوهشگران نمونه دانشگاه در هفته پژوهش و فناوري

۱۸ آذر ۱۳۹۸ | ۱۳:۴۴ کد : ۴۳۰۸ اخبار قدیمی
تعداد بازدید:۱۱۶
برگزاري مراسم تجليل از پژوهشگران نمونه دانشگاه در هفته پژوهش و فناوري

به گزارش روابط عمومي، در هفته پژوهش استاني، مراسم تجليل از برگزيدگان پژوهشي دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل با حضور سخنران ويژه مهندس اعظم قلي زاده پاشا از پيشكسوتان صنعت ايران و كارآفرين برجسته كشور، رييس دانشگاه و اساتيد در سالن پرديس دانشگاه برگزار شد.

دكتر سيد علي اصغر قريشي معاون پژوهش و فناوري دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل در اين مراسم با عرض خيرمقدم و تبريك هفته پژوهش و فناوري به ارائه گزارش عملكرد پژوهشي دانشگاه پرداخت و گفت: از سياست هاي مهم پژوهشي دانشگاه، تداوم سياست هاي حمايتي از قبيل تدوام فرصت هاي مطالعاتي، تدوين آيين نامه فرصت مطالعاتي صنعتي، تداوم تقويت زيرساخت هاي پژوهشي و پرداخت بدون وقفه گرنت به صورت فصلي، پرداخت اعتبار پايان نامه هاي دانشجويي، تدوين و اصلاح آيين نامه براي تسهيل در پيشبرد اهداف و امور پژوهشي دانشگاه ( از قبيل آيين نامه هاي پسادكتري، مأموريت پژوهشي و ايجاد گروه ها و مراكز پژوهشي) مي باشد

 وي سياست هاي انتشاراتي دانشگاه را تثبيت موقعيت دو نشريه علمي پژوهشي دانشگاه، سياست هاي جديد انتشار كتاب مبني بر توازن در توليد و فروش و تاكيد بر تأليف به جاي ترجمه برشمرد و گفت:  در زمينه ارتباط با صنعت نيز عقد تفاهم نامه هاي پژوهشي جديد، تثبيت مراكز پژوهشي دانشگاه و با زنگري در تقاضاي جديد،  استفاده از تسهيلات ارزي وزارت علوم  جهت تجهيز آزمايشگاه مركزي، معرفي سامانه جامع كارآموزي در راستاي مهارت افزايي، خريد، راه اندازي و بهره برداري از دستگاه SEM با مشاركت بخش خصوصي، راه اندازي مركز مهارت آموزي با همكاري اداره فني حرفه اي از جمله فعاليت هاي صورت گرفته  در اين بخش مي باشد.
دكتر قريشي گفت: تكميل سايت انگليسي دانشگاه، متنوع سازي منابع اينترنت دانشگاه و افزايش پهناي باند، تجهيز سايت هاي دانشكده اي، استارت مركز محاسبات سريع دانشگاه و ... فعاليت هاي صورت گرفته در زمينه فناوري اطلاعات مي باشد.

معاون پژوهش و فناوري دانشگاه همچنين افزود: تلاش كيفي براي بهبود وضعيت هسته هاي فناور، بهبود بخشي به فضاي فيزيكي، شركت در صندوق نوآوري و فناوري استان و انعقاد تفاهم نامه با بنيادملي نخبگان از جمله فعاليت هاي مركز رشد فناوري است.

در ادامه مهندس اعظم قلي زاده پاشا از پيشكسوتان صنعت ايران، كارآفرين برجسته كشور و مدير عامل شركت ايرفو (با نيم قرن سابقه) و پاكسو به بيان زندگينامه خود و پاره اي از فعاليت ها و خاطراتشان از نحوه تحصيل، شروع به كار و تأسيس كارخانه ها و ...گفت.

 مهندس اعظم قلي زاده پاشا با توجه به اين كه در سال 1364، اقـدام بــه تأسيس شركت كشت و صنعت مهياوه، با هدف احياي كشاورزي نوين در شرايط سخت و نـا منـاسب به منظور جلوگيري از مهاجرت روستائيان به شهرها و معكوس نمودن جهت مهاجرت، با بررسي و مطالعات گسترده در زمينه هاي مختلف اعم ازكشاورزي، پرورش آبزيان ‏‏و دامپروري و باغداري ، از طريق بخش خصوصي و نمايش يك واحد عملي نمونه در سطح كشور(در استــان قـم) و همچنين در سال 68 با اهداف مذكور اقدام به تاسيس شركت كشت و صنعت كوير احياء در منطقه دليجان نمودند تاكيد كرد: دنيا به سمت خشكسالي مي رود، هم اكنون چندين حلقه از چاه هاي آب شور نيز خشك شده است، سفره هاي آب زيرزميني كم شده است و تنها راه جلوگيري از خشكسالي استفاده از آب درياها براي امور كشاورزي است. اين كار شدني است، هزينه زيادي هم ندارد؛ نيازي به شوري زدايي نيست. ما از گچ براي تعديل شوري آب استفاده نموديم و انواع محصولات كشاورزي را به ثمر رسانديم.

وي تاكيد كرد: مسأله مهم ديگر كشور موضوع تورم است كه بايد حل شود. در قرآن كريم 12 بار كلمه ربا به كار برده شد و ربا هم يعني تورم كه من راهكار درستي را براي حل اين مسأله در نظر دارم و از خداوند متعال مسئلت دارم تا توفيق اجرايي نمودن آن را به من ارزاني دارد.

اين مراسم با تقدير از پژوهشگران برتر دانشگاه، آقايان دكتر داوود دوميري گنجي و دكتر روزبه شفقت از دانشكده مهندسي مكانيك، دكتر مهدي دهستاني و دكتر امير مدرس از دانشكده مهندسي عمران، دكتر مصطفي رحيم نژاد و دكتر كاميار موقرنژاد از دانشكده مهندسي شيمي، دكتر جعفر ادبي و دكتر بهرام عزيزا... گنجي از دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر و دكتر رضا خان بابايي و دكتر حسين مهري دهنوي از دانشكده علوم پايه، دكتر روح اله جماعتي و دكتر حامد ابراهيم اسدي گنگرج از دانشكده مهندسي مواد و صنايع و دكتر سيد حسن آقابابايي از گروه معارف خاتمه يافت.

 گالري تصاوير خبر