جلسه حلقه صالحين بسيج اساتيد دانشگاه برگزار شد
به گزارش روابط عمومي، جلسه حلقه صالحين بسيج اساتيد دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل با موضوع گراميداشت سالرزو شهادت دكتر مصطفي چمران و روز بسيج اساتيد برگزار گرديد.
در ابتداي جلسه دكتر غلامرضا ضابط پور مسئول كانون بسيج اساتيد دانشگاه ضمن عرض خيرمقدم و تسليت به مناسبت سالروز شهادت دكتر مصطفي چمران، تشكيل بسيج اساتيد را تبريك گفت و اظهار داشت: نامگذاري روز شهادت دكتر چمران به نام بسيج اساتيد واجد نكات معناداري است كه در شخصيت اين شهيد متبلور شده است؛ زيرا اين شهيد بزرگوار داراي شخصيتي چند وجهي است؛ دانشمند عارفي كه فرهيختگي، سلحشوري، عملگرايي، مردم گرايي و ... را در خود جمع كرده بود.
در ادامه حجت الاسلام و المسلمين حسيني مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه با اشاره به نحوه شكل گيري روز بسيج اساتيد گفت: سازمان بسيج اساتيد در بدو ظهور، فعاليت خود را مشترك با بسيج دانشجويي، از طريق تشكيل هسته هاي خودجوش پي گرفت و در سال 1377 به دنبال برگزاري همايش بزرگداشت استاد شهيد دكتر مصطفي چمران در دانشگاه فردوسي مشهد به عنوان نهادي فعال و ثمر بخش فعاليت هاي جدي خود را رسماً آغاز نمود.
وي افزود: از ديدگاه مقام معظم رهبري، بسيج عرصه ي جهاد است نه قتال. قتال يك گوشه اي از جهاد است، جهاد يعني حضور در ميدان با تلاش، هدف و ايمان. جهاد فقط به اين نيست كه به ميدان جنگ برويم و جانمان را كف دست بگيريم؛ نه، جهاد با نفس اين است كه شما شب تا صبح را روي يك پروژه تحقيقاتي صرف كنيد و گذر زمان را متوجه نشويد. در محيط علمي، تحقيقاتي و پژوهشي صرف وقت كنيد تا يك حقيقت زنده علمي را به دست آوريد و آن را مانند دسته گل به جامعه تان تقديم كنيد.
حجت الاسلام و المسلمين حسيني همچنين به ويژگي هاي شهيد چمران از ديدگاه مقام معظم رهبري اشاره كرد كه فرمودند:« دكتر چمران يك دانشمند تمام عيار بود، بسيار لطيف و خوش ذوق بود، عكاس درجه يك بود، هنرمند بود، دل با صفايي داشت؛ عرفان نظري نخوانده بود؛ شايد در هيچ مسلك توحيدي و سلوك عملي پيش كسي آموزش نديده بود؛ اما دل، دل خداجو بود.»