برگزاري كنفرانس يك روزه استاد دانشگاه برلين آلمان در دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل

۱۳ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۱:۵۰ کد : ۳۸۲۲ اخبار قدیمی
تعداد بازدید:۹۰
برگزاري كنفرانس يك روزه استاد دانشگاه برلين آلمان در دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل

به گزارش روابط عمومي، با هماهنگي هاي انجام شده از سوي دفتر همكاري هاي علمي و بين المللي دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل با بنياد ملي نخبگان، كنفرانس يك روزه اي در زمينه شهر هوشمند در تاريخ 12 اسفند ماه سال جاري در دانشگاه برگزار گرديد.

در ابتداي اين كنفرانس دكتر مصطفي رحيم نژاد، رئيس دفتر همكاري هاي علمي و بين المللي، ضمن خير مقدم به شركت كنندگان و مهمانان با معرفي دكتر حسين ثاقبي از حضور ايشان در دانشگاه ابراز خرسندي نموده و با بيان اين كه همكاري دانشگاه هاي داخل با نخبگان ايراني خارج از كشور فرصتي مناسب در جهت استفاده از پتانسيل هاي موجود و گسترش سطح علمي و پژوهشي طرفين خواهد بود، از چنين همكاري هايي استقبال نمود و همچنين از روند چشمگير بهره مندي از توان علمي خيل عظيم پژوهشگران و نخبگان ايراني مقيم خارج ابراز اميدواري كرد.

در ادامه دكتر ثاقبي با معرفي اجمالي خود و دانشگاه برلين سخنراني را آغاز كرد و به بيان لزوم وجود تكنولوژي در زندگي روزمره و همچنين كاربردهاي آن در هوشمندسازي بخش مختلف پرداخت و هدف از هوشمند سازي شهرها را كم هزينه بودن، پركاربردي بودن و همچنين راه اندازي آسان اين تكنولوژي عنوان نمود.

وي همچنين به بيان نمونه هايي از كاربردهاي هوشمندسازي در كشور آلمان پرداخت كه مي توان به دولت الكترونيك، سيستم درماني هوشمند، حمل و نقل هوشمند و آموزش هوشمند اشاره نمود.

دكتر ثاقبي با اشاره به معضلات كنوني كشور اعم از آلودگي، كمبود آب و معضلات ترافيكي به ارائه راه كارهاي عملي هوشمندسازي شهري در جهت رفع مشكلات پرداخت.

گفتني است دكتر حسين ثاقبي دوره كارشناسي و كارشناسي ارشد خود را در ايران در دانشگاه هاي علم و صنعت و دانشگاه تهران به اتمام رساند و دانش آموخته مقطع دكتري در زمينه ساختمان ها در دانشگاه Technical University of Berlin آلمان مي باشد. وي در حال حاضر كرسي استادي در دانشگاه   Applied Sciences شهر برلين آلمان را دارند.

 اين سخنراني كه با حضور اساتيد و دانشجويان علاقمند برگزار شد و با پرسش و پاسخ تخصصي در خصوص راهكار هاي هوشمند سازي در ايران به اتمام رسيد.

در خاتمه هدايايي به رسم يادبود از طرف دكتر رحيم نژاد، رئيس دفتر همكاري هاي علمي و بين المللي به دكتر حسين ثاقبي تقديم گرديد.