برگزاری کارگاه گفتمانسازی اقتصاد مقاومتی در دانشگاه
به گزارش روابط عمومی، از سوی دفتر نهاد مقام معظم رهبری و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با همکاری سازمان تأمین اجتماعی استان مازندران «کارگاه گفتمانسازی اقتصاد مقاومتی با تأکید بر بیمه و تأمین اجتماعی» با حضور اساتید، کارمندان و مدیران شعب بیمه تأمین اجتماعی استان مازندران در دانشگاه برگزار شد.
سید علی اصغرمحمودی رییس سازمان تأمین اجتماعی استان مازندران با تبریک اعیاد شعبانیه گفت: در استان مازندران یک میلیون و هشتصد و پنجاه هزار نفر تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند و در کل کشور این تعداد بالغ بر40 میلیون نفر می باشد.
وی گفت: استان مازندران با 104 هزار کارفرما و کارگاه رتبه چهارم را در کشور دارد.
رییس سازمان تأمین اجتماعی استان مازندران به پاره ای از اقدامات و فعالیت های مهم تامین اجتماعی اشاره کرد که مهم ترین آن اجرای طرح اینترنتی بود.
در ادامه دکتر خانبابایی، فوق دکتری فیزیک اعصاب، استاد مدعو دانشگاه اتاوا کانادا و عضو هیأت علمی دانشکده علوم پایه دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل گفت: مهم ترین کار تأمین اجتماعی فرهنگ سازی و مهندسی فرهنگ است.
دکتر خانبابایی با بیان این که در دنیا تأمین اجتماعی مروج و مشوق فرهنگ و تکنولوژی است اظهار داشت: فرهنگ ساختمان سازی، لباس کار ، تکنولوژی ماشین و ... باید به وسیله تأمین اجتماعی نهادینه شود.
استاد نُروفیزیک دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل گفت: هدف اصلی ما از آموزش خلاق کردن مغز دانشجو و جوانان است. باید مغز ها را طوری آموزش دهیم که نه تنها کارآفرین بلکه فن آفرین شوند.
وی افزود مشکل دانشگاه های کشور عدم ارتباط بین آموزش، صنعت و کارآفرینی است باید سعی کنیم آموزش روزمره را به صنعت وصل کنیم و طرح ریزی مهندسی فرهنگ را با ارتباط مداوم و همکاری یکدیگر انجام دهیم.
فوق دکتری فیزیک اعصاب گفت: ذهن و مغز انسان در 18 الی 24 سالگی بالاترین سطح خلاقیت و نوآوری را دارد که باید از این نوآوری ها حمایت های مختلف مالی، معنوی و ... صورت بگیرد تا به نتیجه مطلوب برسد.
ایشان به پاره ای از اختراعات دانشجویان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل از جمله پنجره بالکن شو، دستگاه صاعقه ساز، ماشین کارتینگ، پرینتر سه بعدی و ... اشاره کرد.
سپس دکتر حسین امیری گنجه مدیر کل دفتر برنامهریزی اقتصادی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی کشور گفت: اقتصاد مقاومتی در سازمان تأمین اجتماعی کشور ایجاد بستر لازم در راستای مقاوم سازی سازمان در مقابل تغییرات و انواع مخاطرات داخلی و خارجی اثرگذار بر مؤلفه های منابع و مصارف سازمان می باشد.
مدیر کل دفتر برنامهریزی اقتصادی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی اظهار داشت: دبیرخانه اقتصاد مقاومتی در سازمان با دو رویکرد گفتمان سازی با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی و تشکیل کارگروه اقتصاد مقاومتی شکل گرفت.
دکتر حسین امیری گنجه بیان کرد: ماهیت عملکردی سازمان بیمه ای ریسکی است و ریسک های سازمان شامل ریسک ماهیتی، سیاسی، اقتصاد ملی و مخاطرات بین المللی می باشد. و فرآیند مدیریت ریسک سعی در شناخت زمینه های ریسک، ارزیابی، مدیریت و کاهش آن دارد.