یکی از مؤلفه های اصلی اقتصاد مقاومتی دانش فنی و افکار نوآورانه است
به گزارش روابط عمومی، مراسم افتتاحیه «سومین جشنواره اختراعات رویش دماوند» از سوی بنیاد نخبگان استان مازندران با حضور مخترعان کشوری به ویژه استانهای گیلان، گلستان، مازندران، سمنان و قزوین در سالن آمفی تئاتر دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار شد.
دکتر جواد واثقی امیری رییس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل ضمن عرض خیرمقدم به نخبگان، مدیران اجرایی و دکتر موسوی معاون دکتر ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و همچنین عرض تعزیت و آرزوی قبولی طاعات و عزاداری ها گفت: دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل توسط یک نخبه به نام سید حسین فلاح نوشیروانی تاسیس شد و اینکه ایشان حدود 40 سال پیش نیاز جامعه و منطقه را تشخیص داده است و زمینی به مساحت 17 هکتار با ساختمان های متعدد را برای توسعه زیرساخت های علم و فناوری، کارآفرینی و تجاری سازی علم تقدیم خانواده آموزش عالی کشور نمود؛ نشان از خصوصیات نخبگی او دارد.
ایشان افزودند: دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با نیت خیرخواهانه واقف پله های ترقی را با سرعت زیاد طی نمود و جزء 6 دانشگاه صنعتی برتر کشور و یک درصد دانشگاه های برتر تاثیرگذار جهان می باشد.
رییس تنها دانشگاه صنعتی شمال کشور تاکید کرد: برگزاری چنین جشنواره هایی ایده مناسب و خوبی است. در این جشنواره ها فکر های نوآورانه می توانند از تجارب هم دیگر بهره مند گردند، دستاوردهای نخبگان در محک آزمایش قرار می گیرد و ارزیابی می شوند؛ اما نکته مهم این جاست که این اختراعات، ابتکارات و نوآوری ها نباید صرفا متوقف در شناخت شود؛ بلکه مرحله مهم تر حمایت از کسانی است که شناخته می شوند، زیرا یکی از مؤلفه های اصلی اقتصاد مقاومتی دانش فنی و افکار نوآورانه است که اگر درست حمایت شوند منشا کارآفرینی، ثروت و سرمایه های عظیمی برای جامعه می باشند.
گفتنی است این جشنواره دارای دو بخش است که بخش اول آن تجاری سازی اختراعات سطح 3 بنیاد ملی نخبگان سالهای گذشته شرکتهای دانشبنیان و بخش دوم شامل داوری طرحها است که توسط داوران برجسته استانی و کشوری مورد ارزیابی قرار میگیرد و رونق بخشیدن به فضای ابتکار، انگیزش جوانان و شناسایی اختراعات برگزیده و تسهیل حرکت آنها به منظور رسیدن به محصول دانش بنیان از اهداف این جشنواره است.