برگزاری نشست مسئولان کانون های بسیج اساتید منطقه 2 استان مازندران در دانشگاه

۰۲ آبان ۱۳۹۳ | ۰۸:۵۱ کد : ۲۹۸۳ اخبار قدیمی
تعداد بازدید:۱۲۱
برگزاری نشست مسئولان کانون های بسیج اساتید منطقه 2 استان مازندران در دانشگاه
به گزارش روابط عمومی، نشست ماهانه مسئولان کانون های بسیج اساتید منطقه 2 استان مازندران در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین حسینی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، ضمن تسلیت ارتحال خادم صادق و خالص نظام؛ حضرت آیت الله مهدوی کنی به وعده های الهی اشاره کردند و افزودند: وعده های الهی بطور قطع و یقین تحقق خواهد یافت و عاقبت مال کسانی است که در راه تحقق آرمان های الهی و ارزشی گام بردارند و این چنین نیست که اگر کسی گمان کند دست از حمایت و یاری دین خدا برداشته دین خدا کمرنگ و یا نابود شود؛ نورالهی خاموش شدنی نیست اگر چه دشمنان مکر و خدعه نمایند.
وی حفظ روحیه اخوت و برادری، نقد منصفانه و پذیرش متواضعانه را از زمینه های تحول فرهنگی در دانشگاه ها دانست و گفت: پرهیز از جناح بند ی ها، فهم مشترک از آموزه های دینی، پرهیز از نگاه بخشی و جزئی به دین، دوری از چاپلوسی و تملق، توجه به اخلاق اسلامی، اهمیت به مسئله ولایت پذیری و سعه صدر از اموری است که می تواند در تحولات فرهنگی در دانشگاه ها کمک کند.
ایشان افزودند: یکی از بهترین راه های تبیین عقلانی و مستدل آموزه های دینی، کرسی  های آزاد اندیشی، برگزاری جلسات هم اندیشی، حلقه های صالحین، طرح معرفت افزایی، و پرهیز از التهاب آفرینی است.
ایشان در بخش پایانی به ویژگی های مسئولین نظام در سطوح مختلف پرداخت و گفتند:نگاه توحیدی به عالم، باور به جامعیت اسلام، نهراسیدن از ملامت و سرزنش دشمنان، حرکت در مسیر فرهنگ ناب، آشنایی به ابعاد وجودی انسان، دوری از نگاه کاسب کارانه به مسئولیت، داشتن روحیه جهادی در عرصه نظری و عملی، مشاوره با اصحاب فن، شجاعت در برخورد با فتنه گران و معاندان از جمله این ویژگی ها است.
در ادامه دکتر جواد واثقی امیری رییس دانشگاه ضمن تسلیت رحلت یار صدیق امام و رهبری  حضرت آیت الله مهدوی کنی به مقوله تعریف فرهنگ، عوامل تاثیر گذار بر فرهنگ و عناصر تشکیل دهنده فرهنگ پرداخت و گفت:در تعریف فرهنگ دیدگاه های مختلف و متفاوتی وجود دارد؛ اما فرهنگ در یک نگاه عام به همه فعالیت های اجتماعی انسان در همه شئونات زندگی از قبیل زبان، نظام مالیکت، مصنوعات هنری، ادب و نظایر آن را شامل می شود و فرهنگ علی رغم اینکه بسیار پیچیده است و دارای مؤلفه های بسیار زیادی است در ذاتش متحول است، هیچ وقت سکون ندارد و همیشه درحال حرکت و سیال می باشد .
ایشان به چند چیز در عوامل تحولات فرهنگی اشاره کرد و گفت : تحولات درونی، بیرونی، جغرافیایی، پیشر فت تکنولوژی، رشد جمعیت و ایدئولوژی ها در تحولات فرهنگی موثر خواهند بود.
این چهره  دانشگاهی  نقش اساتید را در تحول فرهنگی بسیار مهم دانست و گفت : باید اساتید را در جلب مشارکت های فرهنگی به کا رگیری نمود و از دید گاه ها و نظراتشان در مراحل مختلف استفاده کرد و این حرکت قطعا می تواند در تحولات فرهنگی کمک کند و همچنین در برگزاری کرسی های آزاداندیشی که مورد تاکید مقام معظم رهبری است باید به اساتید مسئولیت داد اگرچه شاید در این رابطه نگاه ها و سلیقه ها با هم متفاوت باشند، نباید در این مقوله نگاه سیاسی را بسط و گسترش دهیم همه ما باید در چار چوب قانون و سیاست هایی که تدوین شده است حرکت کنیم.