برگزاری جلسه دوم دوره آموزشی طب سنتی و گیاهان دارویی در دانشگاه
به گزارش روابط عمومی، از سوی مدیریت بودجه و تشکیلات دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل جلسه دوم دوره آموزشی طب سنتی و گیاهان دارویی برای کارکنان با حضور خانم باقرنیاء برگزار گردید.
خانم باقرنیا کارشناس طب سنتی در این دوره آموزشی که با استقبال خوب کارکنان دانشگاه روبرو بود به ارائه اطلاعات جامع و مفیدی در زمینه مصرف غذا های مختلف با توجه به فصول سال پرداخت و همچنین به پاره ای از خواص میوه های هر فصل اشاره نمود.
وی تاکید کرد: انسان باید به دو نکته در مورد غذاهایی که مصرف می کند توجه داشته باشد: عادات غذایی و قوت غذا و همچنین میزان و زمان مصرف غذا نیز بسیار مهم می باشد.
این کارشناس طب سنتی ضمن اشاره به آداب قبل و بعد از خوردن غذا افزود: رژیم غذایی برای افراد مختلف متفاوت است و هر کس باید بر اساس نوع فعالیت، محل زندگی و زمان و ... از رژیم غذایی خاص استفاده کند.
خانم باقرنیا کارشناس طب سنتی در این دوره آموزشی که با استقبال خوب کارکنان دانشگاه روبرو بود به ارائه اطلاعات جامع و مفیدی در زمینه مصرف غذا های مختلف با توجه به فصول سال پرداخت و همچنین به پاره ای از خواص میوه های هر فصل اشاره نمود.
وی تاکید کرد: انسان باید به دو نکته در مورد غذاهایی که مصرف می کند توجه داشته باشد: عادات غذایی و قوت غذا و همچنین میزان و زمان مصرف غذا نیز بسیار مهم می باشد.
این کارشناس طب سنتی ضمن اشاره به آداب قبل و بعد از خوردن غذا افزود: رژیم غذایی برای افراد مختلف متفاوت است و هر کس باید بر اساس نوع فعالیت، محل زندگی و زمان و ... از رژیم غذایی خاص استفاده کند.