برگزاری دوره آموزشی طب سنتی و گیاهان دارویی در دانشگاه
به گزارش روابط عمومی، از سوی مدیریت بودجه و تشکیلات دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل یک دوره آموزشی طب سنتی و گیاهان دارویی برای کارکنان با حضور خانم باقرنیاء برگزار گردید.
خانم باقرنیا کارشناس طب سنتی، نخست به حدیثی از پیامبر اکرم (ص) اشاره کرد که فرمودند: دو نوع غذا داریم: غذای جسم که شامل اکل و شرب می شود و غذای روح که از طریق بندگی و عبادت فراهم می شود و متاسفانه علت بسیاری از بیماریها از همین غذا هایی است که مورد استفاده قرار می گیرد و از آن طرف درمان بسیاری از بیماری ها با غذاهای مناسب امکان پذیر است.
ایشان بیان داشتند: در طب مکمل 6 شاخص وجود دارد که اگر انسان به آن ها توجه کند زندگی سالمی خواهد داشت که عبارت اند از: آب و هوا، غذاهای جسمانی و نوشیدنی ها، خواب و بیداری، حرکت و سکون، احتباس و استفراغ و اعراض نفسانی که این شاخص ها برای انسان ها در شرایط، زمان و مکان های مختلف فرق می کند.
این کارشناس طب سنتی افزودند: بی نهایت مزاج وجود دارد اما از آنجایی که طیف مزاج ها به هم نزدیک است آن را به 9 دسته تقسیم کردند که عبارت اند از: مزاج معتدل، گرم، رطوبی، خشک، سرد ، تر، گرم و تر، گرم و خشک، و سرد و خشک که ایشان در ادامه به بیان ویژگی های خاص هر یک از این مزاج ها پرداختند.
لازم به ذکر است جلسه دوم این دوره آموزشی شنبه مورخ 10/3/93 راس ساعت 15 در سالن مرحوم دکتر حسینی زاده برگزار می گردد.
خانم باقرنیا کارشناس طب سنتی، نخست به حدیثی از پیامبر اکرم (ص) اشاره کرد که فرمودند: دو نوع غذا داریم: غذای جسم که شامل اکل و شرب می شود و غذای روح که از طریق بندگی و عبادت فراهم می شود و متاسفانه علت بسیاری از بیماریها از همین غذا هایی است که مورد استفاده قرار می گیرد و از آن طرف درمان بسیاری از بیماری ها با غذاهای مناسب امکان پذیر است.
ایشان بیان داشتند: در طب مکمل 6 شاخص وجود دارد که اگر انسان به آن ها توجه کند زندگی سالمی خواهد داشت که عبارت اند از: آب و هوا، غذاهای جسمانی و نوشیدنی ها، خواب و بیداری، حرکت و سکون، احتباس و استفراغ و اعراض نفسانی که این شاخص ها برای انسان ها در شرایط، زمان و مکان های مختلف فرق می کند.
این کارشناس طب سنتی افزودند: بی نهایت مزاج وجود دارد اما از آنجایی که طیف مزاج ها به هم نزدیک است آن را به 9 دسته تقسیم کردند که عبارت اند از: مزاج معتدل، گرم، رطوبی، خشک، سرد ، تر، گرم و تر، گرم و خشک، و سرد و خشک که ایشان در ادامه به بیان ویژگی های خاص هر یک از این مزاج ها پرداختند.
لازم به ذکر است جلسه دوم این دوره آموزشی شنبه مورخ 10/3/93 راس ساعت 15 در سالن مرحوم دکتر حسینی زاده برگزار می گردد.