گزارش نشست توسعه دیپلماسی علمی و فناوری در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

۱۴ اسفند ۱۳۹۲ | ۰۸:۵۱ کد : ۲۸۶۳ اخبار قدیمی
تعداد بازدید:۱۱۰
گزارش نشست توسعه دیپلماسی علمی و فناوری در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
به گزارش روابط عمومی، در روز دوشنبه مورخ 12/12/1392 نشست توسعه دیپلماسی علمی و فناوری در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سالن همایش شهدای جهاد علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تشکیل شد. بر اساس اطلاع واصله از مدیر همکاری‌های علمی و فناوری دانشگاه جناب آقای پروفسور علی‌اکبر رنجبر که در این نشست به عنوان نماینده دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل شرکت کرد، این جلسه با حضور مقامات عالی‌رتبه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و وزارت علوم تشکیل شد و ابتدا جناب آقای دکتر سالار آملی قائم مقام محترم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، ضمن خوش‌آمدگویی و ارائه گزارشی مبسوط اظهار داشتند که جامعه علمی، پژوهشی و فناوری، فعالیت‌های دیپلماسی علم و فناوری را در توسعه منافع ملی و حفظ آن ارزیابی می‌کنند و با بیان اینکه باید از نقاط قوت جامعه علمی و فناوری به نحو مطلوب بهره‌برداری شود تصریح کرد که یک جامعه هوشیار و توانمند باید نقاط قوت خود را تقویت نماید و از آن به عنوان ابزاری توانا بهره برد.
در ادامه معاونین پژوهشی و آموزشی و فرهنگی و رییس سازمان امور دانشجویان، دیدگاههای نوین حاکم در حوزه‌های مدیریت خویش را تشریح نمودند که همه بیانات حاکی از اهمیت بخشیدن به فعالیت‌های علمی جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های بین‌المللی بود.
بنا به اظهار مدیر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه، مقامات ارشد وزارت امور خارجه حضور پررنگ و بسیار تأثیرگذاری در این نشست داشتند.
آقای دکتر جلالی سفیر و نماینده ایران در یونسکو ایفای نقش جمهوری اسلامی ایران در کلوپ دیپلماسی بین‌المللی را در تقویت بنیه علمی، تحقیقاتی بسیار حائز اهمیت قلمداد کردند. سخنان دیگر مقام ارشد وزارت امور خارجه جناب آقای دکتر قشقاوی معاون کنسولی، حقوقی و امور مجلس وزارت امور خارجه بسیار مورد توجه حاضرین قرار گرفت. ایشان در سخنان خویش نگاهی تاریخی از روند گسترش علم در گذشته را به صورت بسیار زیبایی به تصویر کشیدند و تشکیل شورای روابط خارجی در هر استان با عضویت بخش بین‌الملل دانشگاهها در این شورا را امری بسیار حیاتی در توسعه دیپلماسی بین‌المللی در عرصه‌های علم و فناوری قلمداد کردند.
شایان ذکر است که مدیر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه نیز در این نشست، در مورد اهمیت میزبانی اجلاس هفدهم اتحادیه دانشگاههای دولتی کشورهای حاشیه دریای خزر سخنانی را ارائه کردند و خواستار حمایت جدی و همه‌جانبه دیگر دانشگاه های عضو اتحادیه، وزارت علوم، وزارت امور خارجه و همچنین استانداری مازندران در برگزاری هرچه باشکوه تر اجلاس فوق در شهریور 1393 در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل شدند.