16 آذر نقطه عطف حضور هوشمندانه دانشجویان در عرصه سیاسی کشور است

۱۸ آذر ۱۳۹۱ | ۰۸:۵۱ کد : ۲۷۵۸ اخبار قدیمی
تعداد بازدید:۱۳۶
16 آذر نقطه عطف حضور هوشمندانه دانشجویان در عرصه سیاسی کشور است
رییس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل واقعه 16 آذر ماه 1332 دانشکده فنی تهران و شهادت سه دانشجوی مبارز را نقطه عطف حضور هوشمندانه دانشجویان در عرصه سیاسی کشور برشمرد.
دکتر عسکر جانعلی‌زاده روز چهارشنبه به مناسبت فرا رسیدن 16 آذر ماه روز دانشجو ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای این روز در سال 1332 گفت: تاریخ 16 آذر و علل ثبت این روز در تاریخ کشور بیانگر حقیقت تلاش بی‌وقفه دانشجویان برای مبارزه با استکبار جهانی است.
وی در ادامه بیان داشت: 16 آذر ماه که به دنبال شهادت استکبارستیزانه سه دانشجوی دانشکده فنی دانشگاه تهران توسط دیکتاتوری نظامی وابسته به آمریکا به نام‌های مصطفی بزرگ‌نیا، احمد قندچی و مهدی شریعت رضوی شکل گرفت؛ نقطه عطفی در مبارزات ملت ایران و نشانی از شناخت صحیح مقتضیات عصر و حکایتی از درک صحیح مردمی داشت که دشمن خود و کشور خویش را به درستی می‌شناختند.
او در ادامه افزود: در 16 آذر ماه 1332 فارغ از اندیشه‌های وارداتی و با اتکا به آموزه‌های دین مقدس اسلام و مکتب تشیع که الهام گرفته از پرچم‌دار عرصه آزادگی و ظلم‌ستیزی دشت کربلا حسین‌بن علی (ع) می‌باشد به طلایه‌داران جنبش عظیم قرن و استواری بنیادهای اندیشه نظام و حکومت اسلامی درا یران بدل شد.
جانعلی‌زاده گفت: امروز با وجود گذشت بیش از 33 سال از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی که بیداری اسلامی سراسر منطقه را فرا گرفته است، شاهد وجود همان روحیه استکبارستیزی در بین جوانان و دانشگاهیان می‌باشیم و با توجه به اینکه جبهه‌ها و خطوط حمله دشمن تغییر پیدا کرده است، هر روز جوانان و دانشمندان ایرانی به دستاوردهای نوینی دست یافته و با شتاب بیشتر به سمت بالندگی و آبادانی کشور گام برمی‌دارند.
او در ادامه ضمن بیان این مطلب که جهاد علمی در عرصه تولید و فناوری بهترین راه مبارزه با استکبار جهانی است؛ اظهار داشت: امروز جوانان نخبه و دانشگاهی ایران اسلامی با تولید علم در عرصه ملی و جهانی دارای جایگاه ویژه‌ای هستند و لازم است دانشجویان، اساتید، نخبه‌گان و دانشمندان با تلاش بیشتر آن را استمرار بخشند.
وی حذف دانشمندان ایرانی از سوی تروریست‌ها را نشانه ناکامی استکبار جهانی برشمرد و گفت: دشمنان نه تنها از ترور دانشمندان ایرانی به جایی نخواهند رسید بلکه زمینه نابودی خود را در میان همه ملت‌های آزاده جهان فراهم می‌کنند.
دکتر جانعلی‌زاده در ادامه اظهار داشت که اینجانب رجاء واثق دارم که اگر امروز شهیدان 16 آذر 1332 حضور داشتند آن گونه عمل می‌کردند که شهدای علمی و فناوری ما شهید علیمحمدی، شهید شهریاری، شهید مصطفی احمدی روشن، رضایی نژاد و تهرانی مقدم در راه استکبارستیزی و اقتدار علمی و ملی ما پیش رفتند. البته دانشجویان عزیز ما نیز اینگونه هستند و مطمئناً راه و رسم این شهدا را ادامه خواهند داد.
رییس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل شکار پهباد جاسوسی پیشرفته «اسکن ایگل» آمریکا توسط ایران را از دیگر اقدامات بزرگ و هوشمندانه جوانان این مرز و بوم برشمرد و گفت: امروز دشمن به این اصل دست یافته است که ملت ایران با پیروی از منویات مقام معظم رهبری هرگز اجازه دخالت بیگانگان را در کشور خود اعم از علمی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ورزشی نخواهند داد و هرگونه نقشه‌های شوم استکبار جهانی را خنثی می‌کنند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در روز چهارشنبه 15/9/91 و در آستانه روز 16 آذر، آقای دکتر مهدی‌نژاد نوری معاونت محترم پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یک روز کاری کامل را در دانشگاه حضور یافتند. ایشان ابتدا با حضور بر مزار شهدای گمنام دانشگاه یاد و خاطره این شهیدان و شهیدان 16 آذر 1332 را گرامی داشتند. سپس در جلسه شورای دانشگاه، جلسه هم اندیشی اساتید، جلسه کوتاهی در جمع دانشجویان از پژوهشکده دانشجویی حضور یافتند و در پایان حضور یک روزه خود در این دانشگاه، از دستاوردهای دانشگاه در زمینه‌های مختلف و پایلوت تصفیه شیرابه و پسماند زباله مستقر در پژوهشکده نانوفناوری این دانشگاه و همچنین از کارخانه خط تولید دستگاه فیلتراسیون آب بازدید نمودند.