بازدید قائم مقام بنیاد ملی نخبگان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از دانشگاه

۱۱ آذر ۱۳۹۱ | ۰۸:۵۱ کد : ۲۷۵۶ اخبار قدیمی
تعداد بازدید:۱۳۲
بازدید قائم مقام بنیاد ملی نخبگان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از دانشگاه
به گزارش روابط عمومی، پروفسور سهراب‌پور قائم مقام بنیاد ملی نخبگان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری که سابقه 13 سال مدیریت دانشگاه صنعتی شریف را دارا می باشد از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل بازدید نمود.
دکتر عسکر جانعلی زاده رییس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل طی نشستی با پروفسور سهراب پور ضمن عرض خیرمقدم  و تشکر از حضور ایشان در دانشگاه و تسلیت به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی اظهار داشت: بسیار خوشحالیم که از حضور چنین استاد ارجمند و  مدیر با تجربه ای در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل بهره‌مند شدیم.
رییس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل گفت: جذب اعضای هیات علمی در این دانشگاه بر اساس رویکردهای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و بر مبنای دو شاخص علم و دین می باشد و هم اکنون تعداد اعضا نزدیک به 200 نفر می رسد.
در ادامه پروفسور سهراب پور قائم مقام بنیاد ملی نخبگان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از حضور خود در دانشگاه موفق صنعتی نوشیروانی بابل ابراز خرسندی نمود و گفت: امیدواری های زیادی از این دانشگاه داریم، دانشگاهی که دارای اعضای هیات علمی جوان و پرکار و فعال است و هم در مرزهای دانش و هم کاربردی کار می کند.
 قائم مقام بنیاد ملی نخبگان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت:  نهضت علمی ما که پرچم آن به دست مقام معظم رهبری است و تحریم ها فقط موجب شدت و  شتاب بخشی آن شد منجر به فناوری و روی آوری به تحقیقات کاربردی شده است که البته باید در این زمینه کارهای بیشتر از این صورت گیرد و رویکرد وزارت علوم در حمایت از دانشگاه ها برای رویارویی با طرح های کاربردی و ارتباط با صنعت بسیار خوب می باشد.
ایشان افزود: یک دانشگاه خوب و موفق باید تعادل در زمینه مرزهای دانش و بخش کاربردی داشته باشد.
پروفسور سهراب پور تاکید کردند: دانشگاه خوب و فعال باید بر روی جذب هیات علمی قوی متمرکز شود؛ چون رمز موفقیت یک دانشگاه در داشتن هیات علمی با توان علمی و دینی بالا است و دستاوردهای عظیم جمهوری اسلامی ایران که یکی پس از دیگری رونمایی و مورد استفاده قرار می گیرند در این دانشگاه ها به نتیجه می رسند.
به گزارش روابط عمومی، ایشان پس از بازدید از بخش های مختلف دانشگاه به صورت ویژه از پایلوت تصفیه شیرآبه و پسماند های زباله، که با استفاده از فناوری نانو قادر است تمامی شیرآبه‌های استان را به آب قابل مصرف کشاورزی تبدیل نماید بازدید نمودند که موجب خرسندی ایشان از این کار علمی بسیار ارزشمند شده است.