نشست مسئولین دانشگاه با برخی از برادران اهل تسنن
دکتر جواد واثقی امیری رییس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در این نشست صمیمانه گفت: برگزاری چنین جلسات، سنت حسنه ای است که در مجموعه دانشگاه در راستای گسترش تعامل بیش از پیش و همدلی و وحدت برپا می گردد.
وی تاکید کرد: نامگذاری یک هفته در تقویم رسمی کشور به عنوان هفته وحدت؛ ایده ای برجسته و ممتاز است که نشان از اهمیت این موضوع و جایگاه آن در انسجام بخشی در بین ارکان نظام اسلامی دارد.
دکتر واثقی امیری تاکید کرد: اتحاد و همدلی رمز پیروزی در هر کاری است. اگر مجموعه ای به موفقیت ها و افتخارات بزرگی دست می یابد، نشان از اتحاد و یک دستگی اعضای آن مجموعه دارد و نمونه بارز آن اتحاد ملت مسلمان ایران در حماسه 8 سال دفاع مقدس است.
وی افزود: به حمدالله اتحاد، همدلی، صمیمت در مجموعه دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل بی نظیر است. اختلاف سلیقه به ازای هر فرد در جامعه وجود دارد، این تعامل و همدلی است که انسان ها را در راستای دستیابی به اهداف مشترک یاری می کند و دانشگاه نیز دستیابی به افتخارات و دستاوردهای بین المللی و ملی خودش را مرهون همدلی و همت همه ارکان مجموعه اعم از دانشجویان، اساتید و کارمندان است و حضور همکارانی از اهل تسنن در پست های مدیریتی دانشگاه، بیانگر همین همدلی و وحدت می باشد.
در ادامه این نشست حجت الاسلام و المسلمین دکترحسینی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه با اشاره به آیه 103 سوره آل عمران گفت: بسیاری از مفسران، محتوای اصلی این آیه را دعوت به اتحاد و مبارزه با هر گونه تفرقه میان مسلمانان دانستهاند. میتوان محور وحدت در دیدگاه قرآن را توحید و در مرتبه دیگر دین اسلام دانست. قرآن کریم، پیامبر(ص) را به سوی اهل کتاب میفرستد و از آنان برای پیوستن به شعار توحید و جدایی از غیر او دعوت میکند، قرآن کریم وجود پیامبر(ص) را محورى براى همبستگى و یگانگى مسلمانان میشناسد(آل عمران/ ۱۵۹)، همچنین مراجعه به سنت حضرت را راهکارهایى براى ایجاد و حفظ یگانگى معرفى کرده است، «فَإِن تَنازَعْتُمْ فِى شَىْءٍ فَرُدُّوهُ إِ لَى اللَّهِ وَالرَّسُول». (نساء/ ۵۹). این آیه یادآور میشود که اگر در امری اختلاف پیدا کردید، به خدا و رسول او رجوع کنید.
وی افزود: قرآن میخواهد جامعه مسلمانان برتر از دیگران باشد، «ولا تهنوا ولاتحزنوا و انتم الاعلون ان کنتم مؤمنین» (آل عمران ۱۲۹) و ایمان، ملاک برتری قرار گرفته است. مگر ایمان چه میکند؟ ایمان ملاک وحدت، رکن شخصیت و تکیهگاه استقلال و موتور حرکت جامعه اسلامی است. نزاع و اختلاف، عامل انهدام کیان و شخصیت جامعه اسلامی است در جای دیگر میفرماید، «ولا تنازعوا فتفشلوا و تذهب ریحکم» با یکدیگر نزاع نکنید و اختلاف نداشته باشید که سست و ضعیف خواهید شد و خاصیت خود را از دست خواهید داد، جدال و اختلاف، کیان و شخصیت جامعه اسلامی را منهدم میکند. ایمان اساس دوستی و وداد و ولاء مؤمنان است.
در ادامه جلسه هر یک از حاضران در جلسه به نکاتی در این زمینه اشاره کردند.