دانشگاه صنعتی بابل ساختمانهای مازندران را مقاوم سازی می کند

۱۰ اسفند ۱۳۸۹ | ۰۸:۵۱ کد : ۲۵۸۹ اخبار قدیمی
تعداد بازدید:۱۱۷
دانشگاه صنعتی بابل ساختمانهای مازندران را مقاوم سازی می کند

ریيس دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل گفت: دانشگاه صنعتی بابل ساختمانهای مازندران را مقاوم سازی می کند.
 
 دکتر 'عسکر جانعلی زاده' در حاشیه مراسم گرامیداشت روز مهندس در دانشگاه صنعتی بابل در جمع خبرنگاران ضمن تبریک به همه  مهندسین و دانشجویان در این رشته  یادآورشد: بر اساس تفاهم نامه سه جانبه طرفین  استانداري مازندران، سازمان مسكن و شهرسازي استان و دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل، ساماندهي و پهنه‌سازي لرزه‌اي استان مازندران به اين دانشگاه واگذار شده كه بر اساس اين تفاهم نامه ساختمان‌هاي اين استان، مقاوم‌سازي مي‌شوند.

وي ادامه داد: در راستاي اين تفاهم نامه، كنفرانس پدافند غيرعامل در اين دانشگاه برگزار شد و استاندار مازندران به عنوان دبير افتخاري اين كنفرانس، رياست دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل به عنوان دبير و مديريت اجرايي اين كنفرانس را ریيس سازمان مسكن و شهرسازي استان مازندران برعهده داشتند.

اين مسئول به قابليت‌هاي بالاي اين دانشگاه در برگزاري كنفرانس‌هاي علمي اشاره كرد و گفت: بنا داريم دبيرخانه دایمي براي اين گونه كنفرانس‌ها را در دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل مستقر كنيم و اين دانشگاه با همكاري مقامات ارشد استاني اين گونه فعاليت‌ها را ساماندهي كند كه گام بزرگي در راستاي ارتباط صنعت و دانشگاه خواهد بود.


وی  در ادامه همچنین به سابقه 37 ساله دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل اشاره كرد و اظهار داشت: اين دانشگاه در سال 1350 با نيت خيرخواهانه فرد خيري به‌نام سيد حسن فلاح نوشيرواني احداث شد و در حال حاضر پس از تكميل بخش‌هاي مختلف و استقلال از دانشگاه مازندران، به عنوان تنها دانشگاه صنعتي مرجع در شمال كشور محسوب مي‌شود.

این مقام ارشد دانشگاه گفت: به بركت سفرهاي هيات دولت به استان مازندران در سال 1385 و تاييد شوراي گسترش آموزش عالي، اين دانشگاه از پيكره اصلي خود جدا و به صورت دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل ارتقاء يافت و در نهايت سال 87 اين دانشگاه به‌صورت رسمي كار خود را آغاز كرد.

وی عنوان كرد: با توجه به سابقه درخشان اين دانشگاه، در سال 87 نمايشگاه دستاوردهاي 30 ساله دانشگاههاي سراسر كشور در تهران برگزار شد كه دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل با توجه به نوپا بودن توانسته است در بين همه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي كشور رتبه اول را به خود اختصاص دهد.

وي يكي از رويكردهاي اصلي دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل را در بخش فناوري نانو اعلام كرد و تصريح كرد: اين دانشگاه پس از انعقاد تفاهم نامه با استانداري مازندران، سند فناوري نانو مازندران را تنظيم و تحويل مقامات ارشد استان داده كه در اين زمينه نيز در بين استان‌هاي كشور نيز حائز رتبه نخست شده است.

* استقرار دبيرخانه دایمي فناوري نانو شمال كشور در بابل
وي با بيان اينكه دبيرخانه دايمي فناوري نانوي شمال كشور در اين دانشگاه استقرار يافته است، بيان داشت: در دولت دهم و همزمان با سفر هيات دولت به استان مازندران براي اجرايي شدن سند نانو در استان ، مبلغ 30 ميليارد ريال به اين طرح اختصاص داده شد.

وي يكي ديگر از رويكردهاي اصلي پژوهشي اين دانشگاه را پروژه پيل سوختي بيان كرد و گفت: از سال 80 فعاليت در اين زمينه آغاز شده كه نقطه آغاز آن هم انعقاد تفاهم نامه با بخش آموزش و تحقيقات دفاعي كشور بوده است.

اين مسئول ابراز داشت: با توجه به عملكرد مثبت اين دانشگاه در سال 89، طي بازديدي كه سردار وحيدي، وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح از دانشگاه داشته‌اند، پيشرفت‌هاي دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل را قابل تحسين بيان و اعلام كرده كه اين دانشگاه را مي‌توان به عنوان يك مدل عالي براي همكاري در حوزه فناوري‌هاي دفاعي كشور نام برد.

وي فعاليت‌هاي تحقيقاتي در زمينه‌هاي هيدروفرمينگ، هوا و فضا، بيوتكنولوژي را از ديگر اقدامات علمي و پژوهشي اين دانشگاه بيان كرد و يادآور شد: مديرعامل شركت توانير علاوه بر بازديد از دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل، تفاهم نامه‌اي با اعتبار 15 ميليارد ريال را براي تجهيز و توسعه بخش‌هاي تحقيقاتي دانشگاه منعقد كردند كه در قبال آن دانشگاه هم متعهد شده كه نيازهاي تحقيقاتي اين سازمان را برآورده كند.

'جانعلي‌زاده' با اشاره به انعقاد تفاهم نامه پژوهشگاه مواد و انرژي با اين دانشگاه اظهار داشت: تمايل سازمان‌ها و دستگاه‌هاي اجرايي و غيردولتي براي انعقاد تفاهم نامه‌هاي مختلف با دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل نشان دهنده اين نكته است كه تحقيقات اين دانشگاه به سمت فعالیت های كاربردي به پيش مي‌رود.

* دانشمندان جوان ايران هوا و فضا را مسخر خود كرده‌اند
جانعلي‌زاده با اشاره به دستاوردهاي علمي كشور پس از پيروزي انقلاب اسلامي تصريح كرد: بزرگ‌ترين اقدام دشمنان در حوزه جنگ نرم جلوگيري از پيشرفت در حوزه انرژي هسته‌اي بود كه جمهوري اسلامي ايران پس از طي مسير بسيار پرپيچ و خم در نهايت توانسته است بر اساس اعتماد به نفسي كه امام راحل (ره) به ما ياد دادند، در حال حاضر جزو 10 كشور اول دنيا در فناوري انرژي هسته‌اي هستيم.

وي با بيان اينكه پيشرفت‌هاي جمهوري اسلامي ايران بعد از پيروزي انقلاب و دستاوردهاي كشورمان در ابعاد مختلف، علمي، صنعتي، تكنولوژي و كشاورزي بيشمار است، خاطرنشان كرد: پيشرفت‌هاي علمي در حوزه سلول‌هاي بنيادي، فناوري نانو و بحث هوا و فضا و در آن راستا ساخت ماهواره بر سفير اميد را مي‌توان از مهم‌ترين دستاوردهاي انقلاب اسلامي نام برد و به عبارتي مي‌توان گفت تصرف فضا توسط دانشمندان جوان هوا و فضاي كشور ميسر شده است.

اين مسئول در پايان یادآورشد:  اين دستاوردهاي عظيم انقلاب اسلامي باعث شد تا دشمنان نظام هيچ راهي جز مقابله با جمهوري اسلامي براي خود در نظر نگيرند و اين درحالي است كه پژوهشگران و متخصصان ايراني آنقدر پيشرفت كرده اند كه باعث نااميدي دشمنان شده است.

به گزارش روابط عمومی، از چند تن از اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی بابل در مراسم گرامیداشت روز مهندس در بابل تجلیل شد.

92273