عمق فعالیت های پژوهشی برای دست یابی به سند چشم انداز توسعه کشور ضروری است
استاندار مازندران گفت: عمق بخشیدن به رشد اندیشه و فعالیت های پژوهشی برای دست یابی به سند چشم انداز توسعه کشور ضروری است.
مهندس'سید علی اکبر طاهایی' چهارشنبه شب در مراسم اختتامیه یازدهمین دوره بزرگداشت هفته پژوهش مازندران در دانشگاه صنعتی بابل تصریح کرد:باید خودمان تصمیم بگیریم و گام برداریم
وی با اشاره به اینکه ما همان ملتی هستیم که اراده تغییر را با حضور گسترده مردم و به رهبری امام فرزانه و مبتنی برسنت الهی سالیان گذشته انجام داده ایم؛ ادامه داد: ایران و ایرانی با همان اراده تغییر و با تکیه بر ایمان و باورهای بنیادی خود پشت رهبری حق گام برداشت و این صحیفه پر افتخار انقلاب اسلامی را رقم زد.
وی تصریح کرد: امروز هم در عرصه موفقیت های علمی کشور همان پدیده ای بدست خواهد آمد که کشوری انقلابی، خودآگاه با بصیرت به توطئه دشمنان، نهم دی ماه سالروز همایش عاشورایی ها رقم خورده زد و بدانیم اگر پیام غدیر زنده می شد عاشورایی بوجود نمی آمد.
این مقام ارشد استان بیان کرد:جامعه دانشگاهی به طور قطع در این شکل گیری بصیرت ایفاء نقش کرد و ما شاهد بویم که توطئه های دیگر خنثی شد.
وی اضافه کرد: برای سال 1404 باید رتبه اول اقتصادی را از لحاظ نانو و فناوری در میان کشورهای منطقه بدست آوریم و برای رسیدن به این جایگاه باید تلاش جدی در دستور کار دولت، مردم ، دانشگاهیان و همه وهمه قرار گیرد.
وی خاطرنشان ساخت: نهضت نرم افزاری و نقشه جامعه اسلامی کشور موضوعی است که به صورت محوری مورد توجه رهبر نظام است و در حوزه نانو و در دیگر موضوعات علمی دانشگاههای صنعتی، پیام نور، علوم کشاورزی و منابع طبیعی و غیره به تقویت و تعمیق چرخه علمی و پژوهش کشور کمک کنند.
'طاهایی'اظهارداشت: باید از رهگذر علم ثروت برای کشور به ارمغان بیاید و ایده به پدید ه و محصول تبدیل شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: مازندران از لحاظ زباله با مشکلات زیادی مواجه است به خصوص در منطقه انجلیسی بابل که دپوی زباله در آن منطقه غیر قابل تحمل شد و هرکس از آن عبور کند دیگر میلی به ادامه زندگی نخواهد داشت .
وی افزود: در یازدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری که در محوطه دانشگاه صنعتی بابل دایر شده دانشجوی همین دانشگاه ایده ای برای رفع این معضل داشت که حوزه های تصمیم سازی باید این ایده ها را مورد توجه قرار دهند و ما نیز از دکتر مهدی نژاد معاون پژوهشی وزارت علوم که خود از خطه مازندران است، می خواهیم که این موضوع را مورد پیگیری قرار دهند.
استاندارمازندران بااشاره به اینکه موضوع پژوهش را باید از آموزش و پرورش نهادینه کنیم؛ گفت: دفتر نخبگان مازندران با ریاست دکتر 'دومیری گنجی' از اساتید همین دانشگاه طی حکمی از سوی معاون رییس جمهور به سمت رییس دفتر نخبگان استان منصوب شد و هم اکنون ساختمان دفتر نخبگان مازندران با اعتبار هشت میلیارد ریال در حال ساخت است که راه اندازی این دفتر پاتوق خوبی برای نخبگان و پژوهشگران خواهد بود.
به گفته استاندار مازندران، سند راهبردی نانونیز توسط دکتر جهانشاهی از اساتید دانشگاه صنعتی بابل انجام شده که از دیگر افتخارات منطقه می باشند.
وی گفت:اگر امروز نسل جوان درست هدایت و پشتیبانی شودهمان ستارگای هستند که آن روز به نام شهید باکری و همتی، و نیز مادران و همسران شهیدی که در کنار آنها زمزمه تداوم جهاد، مقاومت و دفاع مقدس را سر می دادند واین امروز در عرصه خودکفایی تداوم خواهد یافت.
در ادامه همچنین رییس دانشگاه صنعتی بابل با بیان اینکه باید همه توان و انرژی را به سمت تولید علم متمرکز کنیم؛ گفت: باید علم به ثروت تبدیل شود.
دکتر'عسکر جانعلی زاده' بیان کرد: دانشگاه نوشیروانی بابل به عنوان تنها دانشگاه صنعتی شمال کشور صاحب ایده ها ی زیادی برای رفع مشکلات صنعت منطقه است چراکه تاکنون قراردادهای پژوهشی مختلفی با سازمان مسکن و شهرسازی، شرکت توانیر، وزارت دفاع و غیره از سوی دانشگاه منعقد شده است.
وی در ادامه از همه کسانیکه در هفته پژوهش با دانشگاه صنعتی بابل همکاری کردند تشکر و قدردانی کرد.
به گزارش روابط عمومی، در خاتمه این مراسم از 40 برگزیده المپیاد استان با اهدای لوح و هدایایی تقدیر شد.
92273