آمریکا و انگلیس به دنبال زمین گیر کردن ایران هستند

۰۵ دی ۱۳۸۹ | ۰۸:۵۱ کد : ۲۵۱۲ اخبار قدیمی
تعداد بازدید:۱۲۷
آمریکا و انگلیس به دنبال زمین گیر کردن ایران هستند

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری مازندران
گفت: آمریکا و انگلیس به دنبال زمین گیر کردن ایران هستند و هفته پژوهش فرصتی است تا توانایی بیشتری را پدید آوریم و ازآن در آبادانی و شکوفایی استان و عزت و سربلندی ایران بهره بگیریم.

'احمد جمشیدی' شنبه شب  در مراسم افتتاحیه آغاز هفته پژوهش در دانشگاه مازندران واقع در بابلسر تصریح کرد: استانداری مازندران همانند سال های پیش، با تشکیل ستاد هماهنگی و فراهم کردن بسترهای مناسب، مراسم این هفته را به نحو شایسته ای در استان برگزار شود.

وی با اشاره به احیای کارگروه پژوهش، فناوری و نوآوری استان بیان کرد:  وظیفه اصلی این کارگروه سیاست گذاری و اعمال راهبردهایی در زمینه پژوهش، فناوری و نوآوری است، لذا طی چندین جلسه بررسی، سند راهبردی توسعه فعالیت های پژوهشی استان مازندران در سال 86مصوب و  مورد بازنگری قرار گرفت.

وی ادامه داد: سیاست های پژوهشی استان در قالب بخش های کشاورزی، صنعت و انرژی، گردشگری و صنایع دستی، بازرگانی، محیط زیست، علوم انسانی، اجتماعی و فرهنگی، بهداشت و درمان و سلامت، حمل و نقل، ارتباطات و فناوری اطلاعات، عمران، توسعه شهری و روستایی و فناوری های نوین تدوین شد.

وی تصریح کرد: این سند برای بهره برداری دستگاههای اجرایی، مراکز پژوهشی ، دانشگاهها و سایر نهادهای استانی ابلاغ شد تا کلیه نهادها در قالب سیاست های پژوهشی تدوین شده و شیوه شناسایی نیازهای پژوهشی، نسبت به انجام فعالیت های پژوهشی اقدام کنند.

 در ادامه دبیر دهمین دوره بزرگداشت هفته پژوهش مازندران گفت: پيشرفت و توسعه كشور در امر پژوهش ، نياز به تدارك و مهيا نمودن يك سري عوامل ، امكانات و تجهيزات خاصي دارد

دکتر 'داود دومیری گنجی' تصریح کرد: هدفمندكردن و استاندارد سازي فعاليتهاي پژوهشي در دانشگاهها،  افزايش بودجه پژوهشي و اصلاح ساختار توزيع اعتبارات تحقيقات در دانشگاهها، گسترش پژوهش در عرصه‌هاي كاربردي و توسعه‌اي براي حل مشكلات كشور، ارتقاي كمي و كيفي ظرفيتهاي‌ پژوهشي و بهره‌گيري بهينه از ظرفيتهاي موجود دانشگاهها ، بومي‌كردن دانش و علوم
ارتباط عملي و واقعي دانشگاهها با صنايع مختلف و غیره از جمله عوامل توسعه کشور در امر پژوهش است.

معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی بابل در ادامه همچنین به انتخاب 34 پژوهشگر برتر در مازندران اشاره کرد و بیان داشت: مطابق شیوه نامه یازدهمین دوره انتخاب پژوهشگران برگزیده، داوری ها انجام و در ارزیابی این دوره، فعاليت پژوهشي هر پژوهشگر در سه سال منتهي به شهريور ماه سال 1389مورد بررسي قرار گرفت.

وی اظهارداشت: انتخاب پژوهشگران برگزيده توسط یک هيأت داوري، متشكل از پنج نفر پژوهشگر برجسته يا عضو هيأت علمي دانشگاهها و مراكز پژوهشي صورت گرفت.

رییس بنیاد نخبگان مازندران اضافه کرد: تعداد پرونده¬های ارسالی متقاضیان 75 پرونده بوده که با داوری کمیته علمی ستاد برگزاری هفته پژوهش استان مازندران 34 نفر به عنوان پژوهشگران نمونه استانی انتخاب شدند.

92273