تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه علوم مالزی و صنعتی نوشیروانی بابل به زودی امضاء می شود
رییس کارگاه آموزشی تکنولوژی پیشرفته غشایی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با بیان اینکه ارتباط یک دانشگاه صنعتی با دنیای بیرون باید برقرار شود؛ اعلام کرد: به زودی تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه علوم مالزی و صنعتی نوشیروانی بابل امضاء می شود.
پرفسور'قاسم نجف پور' در حاشیه برگزاری کارگاه آموزشی تکنولوژی پیشرفته غشاء در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل طی گفت و گویی با اشاره به اینکه عمده هزینه تکنولوژی غشاء در پالایش و تبدیل آب شرب می باشد؛ اظهارداشت: ساخت بیو راکتور همراه با تکنولوژی غشاء برای جداسازی آب و الکل در فرایند تبخیر کاربرد دارد.
وی تصریح کرد: در ساخت بیوراکتور سیستم هزینه بر را که در جداسازی آب و الکل بکار می رود را حذف کرده و همه در یک بیوراکتور انجام می گیرد.
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل عنوان کرد: بکارگیری تکنولوژی غشاء تمام اطراف خلیج فارس را دارای سکونت خواهد کرد تا آنجاکه می توان از امکانات آن برای صادرات نفت و بازار جزایر آزاد استفاده کرد.
به گفته وی آب منشاء حیات است و آب دریا دارای 40الی 50گرم نمک می باشد که این رقم باید نزدیک به چند میکروگرم برسد.
وی ارتباط بین دانشگاهها و تبادل دانش روز وبازگشایی مرزهای علمی را یکی از اهداف حضور'عبدالطیف احمد' دردانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل خواند و بیان داشت: برگزاری کارگاه آموزشی یک روزه تکنولوژی غشاء با حضور 70دانشجوی دوره دکتری و کارشناسی ارشد با پشتوانه دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل و دفتر همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه از دیگر اهداف حضور عبدالطیف احمد رییس بخش تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم مالزی و نیز مهندس 'پیروز پروین' رییس طرح تدوین برنامه جامع بیواتانول کشور بوده است.
پروفسور 'نجف پور ' درادامه ازدکتر جانعلی زاده رییس دانشگاه صنعتی بابل به خاطر حمایت و استقبال گرم از نماینده دانشگاه علوم مالزی و نیز دکتر قریشی به عنوان دبیر اجرایی کارگاه آموزش تکنولوژی غشاء وهمچنین ازدکتر جهانشاهی رییس گروه همکاری های علمی و روابط بین الملل دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل و دیگر همکاران تقدیر و تشکر کرد.