جذب خیرین برای تجهیز آزمایشگاههای تحقیقاتی از رویکردهای مهم دانشگاه صنعتي نوشیروانی بابل است

۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۹ | ۰۸:۵۱ کد : ۲۲۹۳ اخبار قدیمی
تعداد بازدید:۹۷
جذب خیرین برای تجهیز آزمایشگاههای تحقیقاتی از رویکردهای مهم دانشگاه صنعتي نوشیروانی بابل است

مدیر گروه پژوهش نانوبیوتکنولوژی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل عنوان کرد: جذب خیرین برای تجهیز آزمایشگاه های تحقیقاتی از رویکردهای مهم دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل است


 دکتر 'محسن جهانشاهی' در مراسم رونمایی از اولین دستگاه میکروسکوپ نیروی اتمی (ََAFM) شمال کشور در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل تصریح کرد: برای دستیابی به پژوهش و فناوری و قدرت تولید باید از مسیر علمی بگذریم و اولویت های پژوهش علمی را بشناسیم.


وی خاطرنشان ساخت: اگر نگاه مثبت و علم پرورانه را در عرصه های مختلف دانشگاه تقویت کنیم  بسیار مثمر ثمر خواهد بود.

وی در ادامه همچنین درباره دستگاه میکروسکوپ نیروی اتمی دانشگاه نوشیروانی بابل گفت: این دستگاه که از سوی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو ریاست جمهوری و نیز توسط خیر آملی به نام حاج مهدی حسن زاده خریداری شده است، قابلیت عکس برداری در ابعاد نانومتری را دارا است.

به گفته وی گروه پژوهش نانوبیوتکنولوژی دانشگاه نوشیروانی بابل به عنوان تنها دانشگاه صنعتی شمال کشور تاکنون فاقد دستگاهی بوده که ابعاد نانومتری را مورد آنالیز قرار دهد
وی ادامه داد: دانشجویان نیز برای ارایه تز دوره کارشناسی ارشد و دکتری که دست کم 20 عکس در ابعاد نانومتری نیاز دارند، به تهران مراجعه می کردند که این مسئله هزینه های هنگفتی را برای دانشجویان به همراه داشته است، به طوری که در قبال هر عکس مبلغ 400هزار ریال پرداخت می کردند.

جهانشاهی' اظهارداشت: گروه پژوهشی نانوبیوتکنولوژی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل که عضو ملی شبکه آزمایشگاههای زیست فناوری کشور در زمینه استفاده از ریز فناوری و نانو ذرات می باشد ، بر اساس شاخص های عضویت در شبکه آزمایشگاه های فناوری نانو و نیز با ورود این دستگاه به زودی به چرخه خدمات رسانی آزمایشگاههای عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری نانو در کشور می پیوندد.

وی با اشاره به اینکه این دستگاه به همه دانشگاه های شمال کشور می تواند سرویس دهی کند؛ بیان کرد: از خیر بزرگوار حاج 'مهدی حسن زاده'، ریاست دانشگاه دکتر جانعلی زاده ، دفتر ستاد توسعه فناوری نانو دفتر ریاست جمهوری، معاون پژوهشی دانشگاه دكتر داود دوميري گنجي و نیز همه کسانیکه دراین راه تلاش کردند تشکر و قدردانی می کنم.

به گزارش روابط عمومی حاج 'مهدی حسن زاده' اهل روستای پاشاکلای دشت سر از بخش دابودشت شهرستان آمل می باشد که سالانه سقف اعتبارات برای کمک به فعالیت های آموزشی و علمی وی به حدود 200میلیون تومان می رسد.

این خیر آملی 50 ساله ، دارای موسسه خیریه فرهنگی امام زمان (عج)، در بندرعباس و روستای پاشاکلای بخش دابودشت آمل هستند

روابط عمومی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل نیز به نوبه خود ازحاج مهدي حسن زاده و  همه خیرین بزرگی که برای ارتقای کشور عزیزمان  تلاش می کنند قدردانی می کند.