احداث پارک فناوری در مازندران سبب توسعه فعالیت های تحقیقاتی وپژوهشی دانشگاه ها خواهد شد

۱۰ اسفند ۱۳۸۸ | ۰۸:۵۱ کد : ۲۲۰۴ اخبار قدیمی
تعداد بازدید:۱۱۲

احداث پارک فناوری در مازندران سبب توسعه فعالیت های تحقیقاتی وپژوهشی دانشگاه ها خواهد شد

رئیس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل گفت: احداث پارک فناوری در مازندران سبب توسعه فعالیت های تحقیقاتی وپژوهشی دانشگاه ها به خصوص  دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل به عنوان تنها دانشگاه صنعتی شمال کشور می شود.

دكتر'عسكر جانعلی زاده' در مراسم افتتاحيه دهمین کنفرانس ملی ساخت و تولید ایران با اشاره به اینکه رویکرد پژوهشی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل رویکرد کاربردی است افزود: حجم قراردادهای پژوهشی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل  در سال جاری حدود 20 میلیارد ريال  بوده است که بخش عمده ای از این قراردادها در راستای منویات مقام معظم رهبری در راستای صنایع دفاعی کشور است.

وي تصريح كرد: با توجه به اینکه مجوز پارک فناوری به استان مازندران داده شد اما بسیار متاسفم که این استان تاکنون پارک فناوری ندارد.

وی افزود: فعالیت های زیادی از سوی دانشگاه برای احداث پارک فناوری انجام شده است و حتی زمین هم تهیه و دراختیاز وزارت علوم قرار گرفت ، وزارت علوم موافقت خودرا اعلام کرد و استانداری نیز طی دو مصوبه مجوز احداث پارک را صادرکرد اما تاکنون نسبت به احداث این پارک اقدامی صورت نگرفته است.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه نگاه وزارت علوم نگاه تحقیقات کاربردی است سعی داریم به سمتی پیش برویم كه مشکلات کشور و استان را با پیوند بین صنعت و دانشگاه رفع کنیم.

'جانعلی زاده'  بیان داشت: دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل هم اکنون با داشتن چهار دانشکده مهندسی مکانیک و صنایع، مهندسی شیمی ، مهندسی برق و کامپیوتر، مهندسی عمران و گروه علوم پایه و معارف اسلامی  امکانات لازم جهت ارتقا آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل به عنوان تنها دانشگاه صنعتی شمال کشور را دارا است.

وی افزود: این دانشگاه دارای بیش از چهار هزار دانشجو، 500 دانشجوی کارشناسی ارشد، 100 دانشجو دکترا و 105 عضو هئیت علمی است که با حمایت دولت دهم و وزیر علوم و تحقیقات و فناوری به جهت تمهیداتی که در جهت جذب اعضای هئیت علمی در دانشگاه ها صورت گرفته است عضو هئیت علمی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل  به 150 نفر عضو افزایش پیدا کرده است.

'جانعلی زاده' افزود: رویکرد پژوهشی دانشگاه در چهار محور تولید علم، تولید فناوری، تولید صنعتی و بازار بوده است.

وی بیان داشت: تولید علم که چاپ مقالات بین المللی است، تولید فناوری که شاخص ارزیابی آن ثبت اختراعات بین المللی، تولید صنعتی کمک به صنعت در جهت ایجاد شرکت های دولتی و خصوصی و بازار که شاخص ارزیابی آن تولید ثروت مبتنی بر فناوری است.

'جانعلی زاده ' تولید ماشین های الکتریکی 'تسلا 'و' تیکا 'را از دستاورد های پژوهشی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برشمرد و افزود: در صدد هستیم با همکاری و کمک اعضای هئیت علمی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در جهت ارتقا علمی و پژوهشی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل تلاش کنیم.

وي به افتخارات دانشگاه اشاره كرد و بيان داشت:

در سال 1387 در نمایشگاه فناوری دستاورده های سی ساله دانشگا ه های کشوردر تهران دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل رتبه نخست کشور را کسب کرد.

وی افزود: بنیاد ملی نخبگان ریاست جمهوری طی نامه ای دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل را به عنوان یکی از مراکز نخبه پرور کشور معرفی کرد.

'جانعلی زاده' تصریح کرد: کسب رتبه اول مسابقات کمیکار بین المللی دانشجویان مکانیک دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل و کسب جایزه بهترین مقاله جهان ازافتخارات دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل است.

وی از حمایت و مساعدت دولت نهم در جهت ارتقا مجتمع فنی و مهندسی نوشیروانی بابل به دانشگاه صنعتی و همزمان با این ارتقا رفع ممنوعیت صنایع از استان مازندران تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومي، دهمين كنفرانس ساخت وتوليد ازامروزبه مدت سه روز در دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل با ارايه 403 مقاله وبا برپايي نمايشگاه ساخت وتوليد درمحوطه مصلي نمازجمعه ادامه دارد.