رويكرد دانشگاه صنعتي بابل ، تحقيقات كاربردي است

۱۰ اسفند ۱۳۸۸ | ۰۸:۵۱ کد : ۲۲۰۳ اخبار قدیمی
تعداد بازدید:۹۹
رويكرد دانشگاه صنعتي بابل ، تحقيقات كاربردي است

رييس دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل گفت: رويكرد دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل سوق دادن تحقيقات كاربردي براي حل مشكلات استان است.

 

دکتر 'عسكر جانعلي‌زاده ' در همايش نظام مهندسي شهرستان بابل اظهار داشت: دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل به عنوان تنها دانشگاه صنعتي شمال كشور است كه هم‌اكنون افتخارات بسيار زيادي را در سطح كشور كسب كرده است.

 

وي افزود: دانشگاه صنعتي در اوايل دهه 50 فعاليت خود را شروع كرد كه در آن زمان با سرعت زياد مراحل پيشرفت را طي كرد، ابتدا به عنوان دانشكده تربيت دبير فني سپس به عنوان دانشكده مهندسي و بعد به عنوان مجتمع آموزشي و فني و مهندسي و آذر ماه 85 در نخستين سفر رياست جمهوري در استان مازندران به دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل ارتقا يافت.
وي افزود: با استقرار اين دانشگاه ممنوعيت استقرار صنايع نيز از مازندران گرفته شد تا دانشگاه خود را مسئول بداند و بتواند نيازهاي صنعتي استان را برآورده كند.
”جانعلي‌زاده” تصريح كرد: هم اكنون اين دانشگاه داراي 100 دانشجوي دكترا اشتغال به تحصيل ،500 دانشجوي كارشناسي ارشد در پنج رشته و پنج دانشكده مهندسي عمران، مكانيك، برق، شيمي و علوم پايه مشغول به تحصيل است.
وي افزود: رويكرد اين دانشگاه سوق دادن تحقيقات به سوي تحقيقات كاربردي است به طوري كه هر يك از پايان‌نامه‌هاي دكترا و فوق ليسانس مشكلات منابع استاني را حل كند.
رئيس سازمان نظام مهندسي بابل نيز اظهار داشت: دانش مهندسي كشور ايران وارث دستاوردها و تلاش‌هاي خالصانه دلسوختگاني است كه بايد نسل كنوني مهندسان با حفظ و غني‌سازي اين ميراث دين خود را نسبت به آنها ادا كنند.
”فرشاد گوران “افزود: مهندسان ايراني توانمندي‌هاي بالايي دارند كه با سياست گذاري‌هاي صحيح مي‌توان از آن براي سازندگي كشور استفاده كرد و اگر اين توان سازنده و آبادگر بهره‌وري مناسب شود مي‌توان در كنار درآمدهاي ارزي ناشي از منابع لايزال الهي كه متعلق به نسل‌هاي آينده است از ظرفيت‌هاي بالاي كارشناسي مهندسان و هم‌تراز آن در آمد ارزي قابل توجهي به دست آورد.
وي تصريح كرد: سياست‌گذاران و برنامه‌ريزان بايد توجه كنند كه نيروي مهندسي كشور گنجينه‌اي ارزشمندي است كه در اختيار ما قرار گرفته و بايد مانند ساير منابع طبيعي از خدمات آنها در جهت حفظ منابع ملي بهره‌برداري شود.
گوران بيان داشت: نظام مهندسي ساختمان بابل داراي يك هزار و 832 عضو در رشته هفت‌گانه عمران، معماري، برق، مكانيك، نقشه‌برداري ترافيك و شهرسازي است كه از اين تعداد 84 نفر دررشته معماري و بقيه در ساير رشته‌ها فعاليت مي‌كنند.
وي افزود: از تعداد كل مهندسين عضو در تمام رشته‌ها تعداد 955 نفر داراي پروانه اشتغال به كار مهندسي و بقيه فاقد پروانه اشتغال هستند.