نهمین دوره مسابقات کشوری رباتیک اردیبهشت ماه 1391 در دانشگاه صنعتی بابل برگزار می گردد

۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ | ۰۸:۵۱ کد : ۱۷۳۵ اخبار قدیمی
تعداد بازدید:۱۳۳
نهمین دوره مسابقات کشوری رباتیک اردیبهشت ماه 1391 در دانشگاه صنعتی بابل برگزار می گردد
به گزارش روابط عمومی، نهمین دوره مسابقات کشوری رباتیک 25 ، 26 و 27 اردیبهشت ماه 1391 در دانشگاه صنعتی بابل برگزار می گردد.
نهمين دوره از مسابقات رباتيك كشوری در چهار بخش : مسير ياب ، آتش نشان ، مين ياب و ميكرو موس با همت انجمن علمی مهندسی كامپيوتر و انجمن علمي برق و باشگاه رباتيك برگزار خواهد شد . در ضمن اولين نمايشگاه ربات های آزاد ( ربات های عمود پرواز ، ربات های جنگجو ، ربات امداد گر و... ) و همچنين كارگاه های آموزشی مربوط به رشته رباتيك ، برق و كامپيوتر برگزار خواهد شد .
رباتیک  از جمله رشته هایی است که باعث ایجاد تعامل مطلوب بین صنعت و دانشگاه می شود.بدین منظور کمیته برگزاری نهمین دوره مسابقات رباتیک دانشگاه  صنعتی  نوشیروانی بابل تصمیم به برگزاری نمایشگاه ربات های آزاد گرفته است.این مسابقات در زمینه ی ربات های پرنده ،انسان نما ،آشپز،جنگجو،فوتبالیست می باشد.
قابل ذکر است که زمینه های گفته شده به شکل پیش فرض است و در صورتی که هر گروه از علاقه مندان دستاوردی نوین در زمینه ی ربات های آزاد داشته باشند محدودیتی برای  نمایش آن در این دوره از مسابقات وجود ندارد .
کمیته ی برگزاری تمامی امکانات لازم جهت ارائه ربات ها را در اختیار گروه های شرکت کننده قرار خواهد داد.لازم به ذکر است  گواهینامه ای در پایان مسابقات به شرکت کنندگان اهدا می شود که به تایید انجمن ملی رباتیک و دانشگاه صنعتی بابل می باشد.همچنین سالن کنفرانس ،غرفه ،تالار گفتگو و امکانات صوتی تصویری برای ارائه ی ربات ها در اختیار شرکت کنندگان قرار می گیرد. ثبت نام در این نمایشگاه به صورت اینترنتی میباشد و حداکثر مهلت ثبت نام تا 10اردیبهشت 91است.
شرکت کنندگان توجه فرمایند که در فرم ثبت نام در بخش توضیحات امکانات موردنیاز خود را جهت ارائه‌ی ربات مورد نظرشان ذکر نمایند تا کمیته ی برگزاری آن امکانات را فراهم کند.
داوران این دوره از مسابقات از اساتید برجسته ی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل می‌باشند.
معیار انتخاب بهترین روبات :
1.نوین بودن از نظر تکنولوژی ساخت و یا کاربرد آن ها
2.خلاقیت در ساخت روبات ها
3.ابعاد روبات
4.زیبایی ظاهری طرح
شرایط برگزاری مسابقات:
1)کلیه ی ارتباط با تیم ها از طریق سرپرست تیم خواهد بود.
2)هر تیم شامل حداکثر 2نفر شرکت کننده و یک نفر سرپرست خواهد بود.
3)هرگونه بی نظمی و آسیب رساندن منجر به حذف تیم و یا جریمه خواهد شد
4).کلیه سرپرستان میبایست در روز افتتاحیه حضور داشته باشند.
تاريخچه مسابقات رباتيك كشوری در دانشگاه صنعتی بابل به شرح ذیل می باشد:
اولين ، دومين و سومين دوره مسابقات رباتيك كشوری در هفته اول ارديبهشت ماه سال های 1381 ، 1382 و 1383 در دو ليگ ربات های مسير ياب و آتش نشان در دانشگاه صنعتی نوشيروانی بابل  با حضور بيش از 100 تيم  برگزار شد.
چهارمين دوره مسابقات سراسري ‏ربات‌‏های آتش نشان به همراه مسابقات ربات‌‏های مسيرياب4 تا 6 ارديبهشت سال 1384 برگزار شد. ‏اين دوره از مسابقات با حضور 110  تيم شركت كننده از ‏دانشگاه‌‏هاي تهران ، صنعتي اميركبير، صنعتي اصفهان ، علم و صنعت ، تبريز ، شيراز ، فردوسي مشهد ‏و... در قسمت های مسير ياب و آتش نشان با شكوه‌‏ هرچه بيشتر برگزار شد. در اين دوره دانشگاه آزاد سبزوار در بخش مسيرياب و دانشگاه تبريز در بخش آتش نشان رتبه برتر را كسب كردند.
پنجمين دوره از مسابقت رباتيك كشورری در دانشگاه صنعتی نوشيروانی بابل در 3 بخش ربات های آتش نشان، مسيرياب و مين ياب  با حضور بيش از 80 تيم از دانشگاه های سراسر كشور از جمله دانشگاه های تهران، صنعتی شريف ، اميركبير، خواجه نصير و فردوسی مشهد برگزار شد.
ششمین دوره مسابقات سراسری رباتیک کشور، یکم تا سوم اردیبهشت ماه  با حضور135 تیم دانشگاهی، در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار شد.
این مسابقات به همت انجمن های علمی دانشجویان مهندسی كامپيوتر و انجمن علمی مهندسی برق دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در سه رشته رباتهای آتش نشان، رباتهای مسیریاب و رباتهای مین یاب برگزار شد، استقبال شرکت کنندگان در این دوره از مسابقات نسبت به دوره های قبل بسیار چشمگیر بوده است.
در اين دوره در بخش ربات های آتش نشان از آب و ماسه به عنوان موانع طبیعی استفاده شد و در بخش ربات های مسیر یاب از سطح شیب دار خطوط رنگی برای محک قدرت و دقت مسیریابی ربات ها استفاده شد .
هفتمين دوره مسابقات رباتيك كشوری 5 الی 7 ارديبهشت در دانشگاه صنعتی بابل با حضور بيش از  120 تيم از دانشگاه های سراسر كشور در سه ليگ : مسير ياب ، آتش نشان و مين ياب برگزار شدودر اين دوره از مسابقات تيم هايي ار دانشگاه امير كبير ، دانشگاه صنعتی اصفهان ، دانشگاه صنعتی تبريز ، دانشگاه سيستان و بلوچستان و... شركت كرده اند.
 هشتمين دوره مسابقات سراسری رباتیک با شرکت 120 تیم ‌از سراسر کشور در چهار رشته مسیریاب (تعقیب خط) ، مین‌یاب، آتش نشان و میکروماو‌س (‌موش‌های هوشمند) از پنجم تا هفتم اردیبهشت ماه در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار شد. در این دوره از مسابقات، دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی از جمله دانشگاه‌های امیر کبیر، شهید بهشتی، خواجه نصیر، اصفهان، زاهدان، مازندران، فردوسی مشهد، تبریز و دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل حضور داشتند.