سمینار آشنایی با جشنواره ملی فناوری شیخ بهایی در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار شد

۰۶ آذر ۱۳۹۰ | ۰۸:۵۱ کد : ۱۶۸۸ اخبار قدیمی
تعداد بازدید:۱۰۲
سمینار آشنایی با جشنواره ملی فناوری شیخ بهایی در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار شد
به گزارش روابط عمومی، سمینار آشنایی با جشنواره ملی فناوری شیخ بهایی از سوی مرکز رشد فناوری دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با حضور دکتر علیمرادی دبیر این جشنواره، اعضای محترم هیات علمی، دانشجویان علاقه مند به کسب و کار های دانش بنیان و تجاری سازی دستاورد های علمی و واحد های فناور مستقر در مرکز رشد، در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار شد.
در ابتدای این سمینار آقای دکتر مجید عباسی مدیر مرکز رشد فناوری دانشگاه، ضمن تشکر و قدردانی از حضور شرکت کنندگان، توضیحاتی در خصوص اهداف و وظایف مرکز رشد فناوری دانشگاه ارائه دادند و از دانشجویان و صاحبان ایده‌های فناور جهت تجاری‌سازی طرح‌ها و ایده‌هایشان در مرکز رشد دانشگاه دعوت به عمل آورد.
در ادامه آقای دکتر سروش علیمرادی، دبیر جشنواره ملی فناوری شیخ بهایی  اظهار داشت: این جشنواره با هدف ترویج و توسعه فرهنگ خلاقیت، نوآوری و فن آفرینی و شناسایی و تشویق ایرانیان فن‌آفرین سراسر جهان، اردیبهشت هر سال هم زمان با سالروز بزرگداشت «شیخ‌بهایی» در اصفهان برگزار می‌گردد که مورد حمایت بنیاد نخبگان کشور است و برگزیدگان آن از حمایت های متنوع مادی و معنوی بهره‌مند خواهند شد.
وی گفت: از آنجا که شیخ ‌بهاء‌الدین محمد عاملی از مفاخر بزرگ جهان اسلام و منشاء خدمات ارزشمند علمی، فرهنگی و عمرانی در ایران بوده است، به پاس ارج نهادن به این عالم فرزانه و زنده نگه داشتن یاد او، این جشنواره به نام «جشنواره فن آفرینی شیخ ‌بهایی» نامیده شده است.
علیمرادی بیان کرد: جشنواره کلیه زمینه‌های فن آفرینی اعم از فنی و مهندسی، پزشکی و بهداشت، علوم پایه، کشاورزی، علوم انسانی، فرهنگ و هنر، خدمات و ... را در بر می‌گیرد و به گروه یا تخصص خاصی محدود نمی‌گردد. برای شرکت در این جشنواره هیچ محدودیت سنی، جنسیتی یا تحصیلی وجود ندارد.
دکتر علیمرادی افزود: محدوده جغرافیایی این جشنواره به کشورمان محدود نبوده و ایرانیان فن‌آفرین مقیم خارج که بعضی‌ها موفقیت‌های بزرگی نیز در این راه کسب نموده‌اند به جشنواره دعوت شده و در بخش‌های مختلف آن شرکت داده می‌شوند.
وی گفت: این جشنواره در دو بخش مسابقه‌ای و غیرمسابقه‌ای برگزار می‌شود که بخش مسابقه‌‌ای شامل شناسایی برترین فن‌آفرینان، برترین طراحان کسب و کار و برترین حامیان فن‌آفرین و بخش غیرمسابقه‌ای شامل نمایشگاه، بورس ایده و سمینارهای آموزشی می‌باشد.
علاقمندان برای اطلاعات بیشتر می‌توانند به وب سایت این جشنواره به آدرس www.shtf.ir مراجعه نمایند.