سیاست های عالی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل از ایده تا بازارکسب و کار است
رییس نخستین جشنواره ملی نوآوری وکسب و کار نوشیروانی با عنوان "بینوکاپ" و رییس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل،سیاست های عالی این دانشگاه را از ایده محصول تا بازار کسب و کار برشمرد.
دکتر بهرام عزیزالله گنجی رییس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در مراسم آغاز بکار نخستین جشنواره ملی بینوکاپ که به میزبانی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با حضور محققان، اندیشمندان ، اساتید و دانشجویان برگزار شد؛ افزود: هدف اصلی و سیاست دانشگاه از ایده تا بازار کسب و کار می باشد و با این ایده هایی که از دانشگاه و از سوی دانشجویان، صنعتگران ، پژوهشگران و محققان شکل می گیرد، در نهایت در صنعت به محصول تبدیل می شود.
رییس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل ضمن قدردانی ازدست اندرکاران این جشنواره به خصوص دکتر مشرقی مدیرمرکز رشد دانشگاه و حضوردانشجویان ، صنعتگران ، پژوهشگران ، مسئولان ، مدیران و شرکت های دانش بنیان وواحدهای فناور؛ بیان داشت: جشنواره بینوکاپ برای اولین باردرکشور به میزبانی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برای رفع چالش های مسیر ایده تا بازار کسب و کار صنعت برگزار شد.
وی با بیان اینکه حضور فعال دانشجویان در برگزاری جشنواره بینوکاپ باعث مباهات و افتخار است؛ اظهار داشت: استقبال دانشجویان و اساتید حوزه صنعت در جشنواره نشانگر اشتیاق چهره های علمی و دانشجویان به ایده پردازی و توجه به بازار کسب و کار محصولات صنعتی می باشد.
این چهره علمی با بیان این مطلب که دانشجویان در برگزاری وقایع در دانشگاه نقش مهمی دارند؛ افزود: دانشجویان در برگزاری وقایع مختلف اعم از مسابقات، جشنواره ها، کنفرانس ها و مواردی مرتبط در دانشگاه نقش مهمی دارند که امید داریم در جشنواره بعدی از حضور دانشجویان بیشتر بهره مند شویم.
وی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل را یکی از دانشگاههای مهم و برتر در حوزه صنعت خواند و گفت: این دانشگاه برای شش سال متوالی رتبه نخست را در بین دانشگاههای صنعتی کشور از سوی پایگاه رتبهبندی دانشگاهها و مؤسسههای آموزش عالی تایمز، یکی از مشهورترین نظامهای رتبهبندی بینالمللی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در سطح جهانی است، کسب کرد.
دکتر عزیزالله گنجی اضافه کرد: دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل همچنین در سطح جهان نیز با ارزیابی از سوی پایگاه تایمز رتبه 90 را در بین دانشگاههای صنعتی جهان کسب کرد که این یکی از افتخارات دانشگاه می باشد.
وی این را هم گفت که بیشتر دانشگاهها در جایگاه نسل دوم خود قرار دارند که در زمینه پژوهش فعال می باشند و باید این روند از نسل دوم به نسل سوم و چهارم ارتقاء یابد و تحقق آن جز با تبدیل ایده ها و محصول در بازار کسب و کار امکان پذیر نمی باشد.
وی بیان کرد: زمینه سازی برای تحقق و رشد بازار کسب و کار از سوی دانشگاه مهیا شده است لذا ازایده تا بازار که مسیر آن از دانشگاه و در نهایت از طریق مراکز رشد و پارک های علم و فناوری با وجود شرکت های دانش بنیان و مراکز فناوری که در این بخش مشغول به کار هستند،مورد توجه می باشد.
وی اظهار داشت: دانشگاه می تواند فعالیت هایی در مرحله ساخت نمونه های آزمایشگاهی تا محصول پرکاربرد در جامعه که همواره در این مسیر دچار چالش بوده ایم و ریل گذاری در حال تکمیل است تا این ایده ها و نوآوری ها را با نمونه گیری به سمت نمونه های صنعتی و تجاری در صنعت مورد استفاده قرار دهیم.
رییس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل گفت: جای شکر است که برگزاری جشنواره بینوکاپ دردانشگاه به سمتی پیش می رود که لیاقتش را دارد و امیدواریم شاهد باشیم که در بخش فناوری مانند بخش پژوهش رتبه اول را در دانشگاههای صنعتی کشور کسب کنیم.
رییس نخستین جشنواره ملی بینوکاپ بیان کرد: با برگزاری جشنواره بینوکاپ محققان علاوه برکسب و کار برای فروش محصول و استفاده در جامعه تاثیرگذار خواهند بود و برای رفع بسیاری از مشکلات صنعت گام برداشته می شود.
راه اندازی کسب و کار مبتنی بر تجاری سازی از اهداف جشنواره بینوکاپ می باشد
دبیر نخستین جشنواره ملی نوآوری وکسب و کار نوشیروانی با عنوان بینوکاپ گفت: راه اندازی کسب و کار مبتنی بر تجاری سازی از اهداف جشنواره بینوکاپ می باشد لذا این جشنواره با نام دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل به ثبت خواهد رسید.
دکتر حمید مشرقی درمراسم افتتاح این جشنواره در دانشگاه بیان کرد: در برگزاری این جشنواره حدود 30 دانشجو و 40 تن ازکارمندان و مدیران دانشگاه مشارکت داشته اند .
وی اضافه کرد: در سال "تولید ، دانش بنیان و اشتغال آفرین" تمام تلاشمان براین است تا به نوآوری و کسب و کار با ارائه ایده های خلاقانه و توسعه برای کسب و کار برای رفع مشکلات جامعه قدم برداشته شود لذا برگزاری چنین جشنواره هایی می تواند زمینه مناسبی برای ارائه ایده ها و بررسی و رفع چالش های برسرراه برای بازاریابی محصولات تولیدی باشد.
وی بیان کرد: پرکردن حلقه مفقوده توسعه نوآوری، تجاری سازی است لذا در دانشگاه صنعتی بابل با توجه به نگاه ویژه ای که رییس دانشگاه دکتر عزیزالله گنجی نسبت به این موضوع دارد در نظر داریم که توسعه فناوری و نوآوری را توسعه دهیم.
وی با بیان اینکه فعالیت های دانشجویان و چهره های علمی در راستای ایده و کسب و کار باید به سمت توسعه نسل سوم و چهارم باشند؛ ادامه داد: در این نسل فعالیت آموزشی و پژوهشی در دانشگاه ها تحکیم و تثبیت می شود لذا به توسعه و نوآوری و کسب و کار کمک بزرگی خواهد شد و خروجی های آموزشی و پژوهشی دانشگاه منجر به تجاری سازی خواهد شد.
وی با بیان اینکه در کنار توسعه زیرساخت ها که از اهداف مرکز رشد دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل می باشد، مرکز نوآوری و پردیس فناوری به زودی در دانشگاه راه اندازی می شود؛ اظهار داشت: در حال حاضر زیرساخت های کسب و کار در دانشگاه مهیا می باشد ولی نوآوری را باید توسعه دهیم.
دکتر مشرقی در ادامه به اهداف جشنواره بینوکاپ اشاره کرد و گفت: یادگیری سریع، اجرای ایده، مدل کسب و کار، رقابت سالم و فعالیت های گروهی از اهداف مهم این جشنواره می باشد، که زمینه آن مهیاست.
وی با بیان اینکه 107 ایده و طرح کسب و کار به دبیرخانه جشنواره بینوکاپ در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل از سراسر کشور ارسال شده است؛ افزود: از این تعداد 10 ایده برتر و 8 طرح کسب و کار برتر برای ارائه در سه روز برگزاری این جشنواره در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل انتخاب شد که از این تعداد سه ایده برتر و سه ایده کسب و کار به عنوان برترین های جشنواره معرفی خواهند شد.