کارگاه آموزشی فرایند ثبت شرکت و علامت تجاری ( تجربه ها و چالش ها) برگزار شد

۳۰ مهر ۱۴۰۱ | ۱۲:۵۷ کد : ۱۲۴۵ اخبـــار دانشگاه
تعداد بازدید:۴۸۱
به گزارش روابط عمومی، کارگاه آموزشی فرایند ثبت شرکت و علامت تجاری ( تجربه ها و چالش ها) با حضور اعضای هیات علمی و هسته های فناور و شرکت های دانش بنیان مرکز رشد فناوری دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار شد.
کارگاه آموزشی فرایند ثبت شرکت و علامت تجاری ( تجربه ها و چالش ها) برگزار شد

دکتر بهرام عزیزالله گنجی رییس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در این کارگاه گفت: خداوند متعال را شاکرم که در جمع دوستانی هستم که علم را تبدیل به محصول می کنند تا مورد استفاده جامعه قرار گیرد و نیازهای جامعه را رفع می کنند.

دکتر عزیزالله گنجی تاکید کرد: یکی از سیاست های دانشگاه تقویت حوزه فناوری است. دانشگاه همانگونه که در تولید علم برای شش سال متوالی حائز رتبه برتر در کشور است باید در حوزه فناوری نیز این گونه عمل کند. در این راستا مرکز رشد فناوری و مرکز نوآوری در حال فعالیت است و به دنبال تاسیس مرکز پردیس فناوری و نوآوری در دانشگاه هستیم که موافقت اولیه آن گرفته شد تا بتوانیم شرکت های فناور و دانش بنیان را هم تولید و هم توسعه و ارتقا ببخشیم؛ در واقع این شرکت ها آن شکاف بین دانشگاه و صنعت، دانش و محصول را از بین می برند.

رییس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل افزود: باید پل ارتباطی بین دانشگاه و شرکت های دانش بنیان برقرار شود تا دانشجویان ما در حین تحصیل با حضور در این مراکز مهارت آموزی کنند و بعد از فارغ التحصیلی دارای تخصصی باشند که بتوانند از آن استفاده کنند.

دکتر حمید مشرقی مدیر مرکز رشد فناوری دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با عرض خیرمقدم  به مهمانان گفت: این مرکز با هدف توانمند سازی و کمک به رشد و توسعه هسته های فناور و شرکت های دانش بنیان در نظر گرفت تا کارگاه ها و دوره های آموزشی با موضوعات متنوع برگزار نماید و در این خصوص به نیاز سنجی از هسته ها و شرکت های فناور پرداخت و بر اساس برنامه در نظر گرفته شده مقرر است هر ماه حداقل یک کارگاه آموزشی برگزار شود و سه دوره انتهایی سال در خصوص طرح کسب و کار، مالکیت معنوی و بازاریابی باشد و همچنین اعلام داشت این مرکز آمادگی کامل را برای دریافت نظرات و پیشنهادات و برگزاری دوره ها و کارگاه ها به صورت خاص و عمومی دارد.

دکتر مشرقی افزود: دانشجویان و اساتید با ایده های نو، جهت آشنایی بیشتر در خصوص عضویت در این مرکز می توانند از مشاوره ی همکاران این حوزه بهره مند گردند و هسته های فناوری که بتوانند تا دو هفته آینده شرکت خود را ثبت کنند می توانند با معرفی به صندوق پژوهش و فناوری استان، از تسهیلات آن برای تجاری سازی محصول اولیه استفاده کنند.

در ادامه حسینی مدرس کارگاه و مشاور امور شرکت ها و امور ثبتی فعالیت های تجاری و اقتصادی گفت: تعریف ساده ثبت شرکت، قراردادی است تجاری که بین دو یا چند نفر، شخص یا اشخاص حقوقی یا حقیقی بسته می شود که توانایی هایی، سرمایه ای و یا ارتباطاتی دارند. قراردادها به صورت عادی (شراکت)، زبانی و یا کاغذی می باشند که تعهدی را به همراه ندارند و مهم ترین مزایای ثبت شرکت این است که  فعالیت های آن قانونی می شود و برای هر فردی سهمی در نظر گرفته می شود.

حسینی ضمن اشاره به مزایای ثبت شرکت گفت: بعد از ثبت شرکت، می توانند تسهیلات بگیرند، اطلاعات مربوط به افراد مشخص است. هر کس به اندازه میزان سهمی که دارد مسئولیت و ضمانت دارد؛ اما شرکت ها بعد از ثبت باید به تعهدات خود عمل کنند، دفاتر مالی داشته باشند، کارمندان خود را بیمه کنند و قوانین تجارت را بدانند؛ زیرا با اشراف بر قوانین مشخص می شود که هر کس چه تعهدی دارد و چه خدماتی را باید ارائه دهد.

حسینی با معرفی انواع شرکت ها گفت: شرکت سهامی خاص جزء کامل ترین شرکت ها برای تولید کنندگان، امور مربوط به پیمان کاری و ... است. شرکت کاملی که برای انجام هر نوع کار بازرگانی و خدماتی مناسب است.

حسینی همچنین توضیحات کاملی در خصوص افرادی که نمی توانند ثبت شرکت کنند و اقدامات لازم برای ثبت شرکت ارائه داد و این کارگاه با پرسش و پاسخ پایان یافت.