نشست صمیمی رییس دانشگاه جامع امام حسین (ع) با مسئولین دانشگاه
دکتر بهرام عزیزالله گنجی سرپرست دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با عرض خیرمقدم به رییس دانشگاه جامع امام حسین (ع)، فرماندار شهرستان بابل و همه مدعوین و با عرض تبریک پیشاپیش عید سعید قربان، عید غدیر و دهه ولایت، به معرفی اجمالی از دانشگاه، توانمندی ها و پتانسیل های آن پرداخت و گفت: دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل حدود 6 هزار دانشجو دارد که 4 هزار نفر در مقطع کارشناسی و 2 هزار دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل هستند و این دانشگاه دارای 6 دانشکده، دو پژوهشکده، 10 مرکز پژوهشی، 20 گروه پژوهشی و185 عضو هیأت علمی است.
رییس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با اشاره به رتبه های نخست دانشگاه در بین دانشگاه های کشور از لحاظ تولید علم بر اساس نظام های رتبه بندی بین المللی تاکید کرد: ما معتقدیم که تولید علم لازم است؛ اما کافی نیست، بنابراین در بخش فناوری وارد میدان شدیم و با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین، ریل گذاری دانشگاه را علاوه بر تولید علم، به سمت فناوری، تولید محصول و تجاری سازی علم جهت داده ایم و به عنوان مثال برای معرفی توانمندی های دانشی در زمینه ساخت قطعات خودرو و حل مسایل خودرویی، چندین جلسه با گروه خودروسازی سایپا برگزار کردیم و همچنین مهندس تیموری مدیر عامل گروه خودروسازی سایپا از توانمندی های دانشگاه بازدید کرد و در نهایت پروژه بزرگ ملی هیبریدی کردن خودروهای شاهین گروه خودروسازی سایپا به این دانشگاه محول شد.
دکتر عزیزالله گنجی ضمن اشاره به افتتاح پژوهشکده مطالعات راهبردی، سیاست گذاری و زیربنایی استان مازندران در دانشگاه و اهداف و ماموریت های آن، به فعالیت های مرکز رشد فناوری دانشگاه اشاره کرد و گفت: 8 شرکت دانش بنیان، 30 واحد فناور با 150 محصول دانش بنیان قابل استفاده در صنعت در این مرکز داریم و در حال راه اندازی پردیس فناوری و نوآوری دانشگاه هستیم تا ظرفیت شرکت دانش بنیان را به 50 شرکت برسانیم.
دکتر عزیزالله گنجی در پایان آمادگی کامل دانشگاه را برای همکاری در زمینه انجام پروژه های مشترک، فعالیت های آموزشی، پژوهشی و ... اعلام نمود.
یکی از ارکان اصلی برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی، دانشگاه ها هستند
در ادامه حجت الاسلام و المسلمین حسینی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با عرض خیرمقدم و تبریک اعیاد پیش رو و دهه ولایت گفت: امیدواریم که نتیجه این نشست، منشأ خیر و برکت برای مردم استان و کشور ما باشد و تأکید کرد: امروز روز عرفه است و انشالله که امور اداری، ما را از فضیلت و اعمال این روز عزیز غافل نکند.
حجت الاسلام و المسلمین حسینی گفت: امروز یکی از مطالبات جدی مقام معظم رهبری، دستیابی به تمدن نوین اسلامی است که اسناد بالادستی بر مبنای آن تدوین شد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری اظهار داشت: یکی از ارکان اصلی برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی، دانشگاه ها هستند و طبق فرمایش مقام معظم رهبری اگر بخواهیم در این زمینه نقش خود را به درستی ایفا کنیم، باید به اقتدار علمی و اقتدار فرهنگی برسیم؛ استکبار جهانی دو مسأله را مورد هدف قرار داده است: اتحاد و وحدت دنیای اسلام و معنویت.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری همچنین به پاره ای از ظرفیت های دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل و دانشگاه امام حسین (ع) اشاره کرد و ابراز امیدواری نمود که انشالله با برقراری ارتباط بین این دو دانشگاه در بخش های مهم آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و ... نتایج خوبی برای جامعه رقم بخورد.
از مهم ترین اولویت های دانشگاه حرکت به سمت فناوری و توسعه شرکت ها و محصولات دانش بنیان است
در ادامه دکتر شفقت معاون پژوهش و فناوری دانشگاه به پاره ای از پژوهش های دفاعی و غیردفاعی دانشگاه اشاره کرد و گفت: به حمدالله تجهیزات آزمایشگاهی خوبی داریم که در سطح منطقه ای و ملی خدمات رسانی در این زمینه صورت می گیرد و هم اکنون از مهم ترین اولویت های دانشگاه حرکت به سمت فناوری و توسعه شرکت ها و محصولات دانش بنیان است و با توجه به فعالیت های بیش از یک دهه مرکز رشد فناوری دانشگاه، امروز شاهد بیش از 150 محصول در این مرکز هستیم و در دوره همه گیری کرونا بیش از 10 محصول در این زمینه تولید شده است و انشالله در آینده با حمایت دانشگاه، رشد مرکز رشد فناوری تصاعدی خواهد شد. دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل یک دانشگاه شهرستانی است؛ اما پتانسیل بالایی دارد و در برخی موضوعات توانمندی منحصر به فردی دارد که باید نگاه ویژه ای به دانشگاه شود و امیدواریم که با ارتقاء همکاری دو دانشگاه، شاهد دستاوردهای درخشانی برای طرفین و مردم جامعه و نظام جمهوری اسلامی ایران باشیم.
سپس اعضای حاضر در جلسه به بیان نظرات و پیشنهاداتشان پرداختند.
اقتدار ملی و قدرت بین المللی از طریق علم به دست می آید
در ادامه سردار سرتیپ دوم پاسداردکتر محمد حسنی آهنگر رییس دانشگاه جامع امام حسین (ع) با تبریک ایام ماه ذی الحجه و اعیاد پیش رو گفت: امیدواریم که خداوند متعال در مسیر آرمان های انقلاب اسلامی، عاقبت بخیری را نصیب ما کند.
رییس دانشگاه جامع امام حسین (ع) به ریشه انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: انقلاب اسلامی ایران در مکتب عاشورا شکل گرفت و انشالله زمینه ساز ظهور خواهد بود. تمدن نوین اسلامی زمینه ساز ظهور است و در واقع کلان شهری است که در آن علم، عزت، اقتدار، عدالت، مبارزه با استکبار و .. ارزش است و عملا جامعه ی آخرالزمانی است.
سردار سرتیپ دوم پاسداردکتر محمد حسنی آهنگر با تاکید بر این که اقتدار ملی و قدرت بین المللی از طریق علم به دست می آید اظهار داشت: در رسیدن به مرجعیت و اقتدار علمی، پرورش و تربیت انسان های متعهد و متخصص و تولید و فکر تولید علم و رسیدن به قدرت علمی لازم است و ما قانع به تولید علم نیستیم و می خواهیم علم را به تولید و منبع کسب استقلال در عرصه های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، دفاعی، امنیتی و ... تبدیل کنیم.
رییس دانشگاه امام حسین (ع) تاکید کرد: ما باید قرارگاه دشمن را بشناسیم. اگر قرار است تمدن سازی کنیم، باید دنیا را رهبری کنیم. راهش هم علم است. دشمن سعی می کند تا با تحریف، جنگ و تحریم اقتصادی، مقابله با پیشرفت و فناوری، با فعالیت های رسانه ای و ماهواره ای مانع تراشی کند. تصویر واقعی کشور این است که در طول این 43 سال، پیشرفت های حوزه ای خوبی داشیم، ولی آسیب های نقطه ای هم داریم. دشمن به دنبال این است تا با روایت گری و تصویر سازی منفی پیشرفت های حوزه ای ما را به حالت نقطه ای و آسیب ها را از حالت نطقه ای به حالت حوزه ای نشان دهد.
سردار سرتیپ دوم پاسدار دکترمحمد حسنی آهنگر تاکید کرد: ما باید به دانشگاه اسلامی برسیم. دانشگاه اسلامی، مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی است. مکتبی که ابن سیناها، ملاصدراها و ... در آن تربیت شدند. هدف دانشگاه ها باید کادر سازی، سازماندهی و رفع نیازهای شهر، استان و کشور و خدمت به جامعه ی بشری باشد. دانشگاه حل کننده مسأله است. اگر به آن مسأله معرفی نشود، خودش آن را پیدا می کند.
سردار سرتیپ دوم پاسدار دکترمحمد حسنی آهنگر در ادامه به شعار دانشگاه امام حسین؛ تزکیه، جهاد علمی، دانشگاه تمدن ساز و همچنین راهبرد اصلی این دانشگاه؛ هسته ی دانا و شبکه ی توانا اشاره کرد و گفت: موتور پیشران تمدن سازی اسلامی دانشگاه ها هستند.
شایان ذکر سردار سرتیپ دوم پاسداردکتر محمد حسنی آهنگر رییس دانشگاه امام حسین (ع) بعد از این نشست از آزمایشگاه ها ی دانشگاه بازدید کرد.